Στη Λεωφόρο Κηφισίας μεταφέρεται η έδρα της NP Ασφαλιστική

Σε μία νέα εποχή που επιβεβαιώνει την ισχυρή και υγιή ανάπτυξη της, εισέρχεται από τις 13 Απριλίου 2018 η NP Ασφαλιστική, με την μεταφορά της έδρας της σε νέα ιδιόκτητα κτήρια στο Μαρούσι. H Εταιρεία μετά από 15 χρόνια παραμονής, ανάπτυξης και σημαντικής προσφοράς στην τοπική οικονομία και κοινωνία στον Πειραιά, μεταφέρει τα Κεντρικά της Γραφεία στο νέο ιδιόκτητο κτήριο της στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 81-83) στο γνωστό ‘δακτυλίδι’ της Λεωφόρου Κηφισίας.

Διαβάστε επίσης: Γ. Ζάχος: Ανάπτυξη με στόχο την ικανοποίηση πελατών και εργαζομένων σε διοικητικές υπηρεσίες, πωλήσεις

Η NP ευχαριστεί ιδιαιτέρως την πόλη του Πειραιά και τους ανθρώπους της για την αγάπη με την οποία περιέβαλαν για 15 χρόνια την Εταιρία και πλέον θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους Συνεργάτες και τους Ασφαλισμένους της από τα νέα υπερσύγχρονα κεντρικά της γραφεία στο Μαρούσι.

Η NP Ασφαλιστική αποτελεί τη διάδοχη Εταιρεία του «Ποσειδώνα» που ιδρύθηκε το 1972 και που από το 2003 – με την αλλαγή της επωνυμίας σε NP Insurance αρχικά και εν συνεχεία σε NP Ασφαλιστική σήμερα – αποτελεί ένα υπόδειγμα επιχειρηματικής ανάπτυξης, όχι μόνο για τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά γενικότερα στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*