Νέα κτήρια, νέοι δρόμοι για την NP Ασφαλιστική

Σε νέα εποχή μπαίνει από τις 13 Απριλίου 2018 η NP Ασφαλιστική, με τη μεταφορά της έδρας της σε νέα ιδιόκτητα κτήρια στο Μαρούσι. Ύστερα από 15 χρόνια παραμονής, ανάπτυξης και σημαντικής προσφοράς στην τοπική οικονομία και κοινωνία του Πειραιά, η εταιρεία μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 81-83), στο «Δακτυλίδι» της Λεωφόρου Κηφισίας.

Στη σχετική ανακοίνωση, η NP ευχαριστεί ιδιαιτέρως την πόλη του Πειραιά και τους ανθρώπους της για την αγάπη με την οποία την περιέβαλαν για 15 χρόνια και δηλώνει ότι πλέον θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους της από τα νέα υπερσύγχρονα κεντρικά γραφεία της στο Μαρούσι.

Η NP Ασφαλιστική αποτελεί τη διάδοχη εταιρεία του Ποσειδώνα, που ιδρύθηκε το 1972 και από το 2003 -με την αλλαγή της επωνυμίας σε NP Insurance αρχικά και εν συνεχεία σε NP Ασφαλιστική- αποτελεί υπόδειγμα ανάπτυξης, όχι μόνο για τον ασφαλιστικό κλάδο, αλλά και για την ελληνική επιχειρηματικότητα γενικότερα.

Με συνεχείς κερδοφόρες χρήσεις, με αυξημένα αποθεματικά και πολύ υψηλή φερεγγυότητα, η NP Ασφαλιστική ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νέους δρόμους, θέτοντας ως στόχο «να πρωταγωνιστήσει στον ασφαλιστικό κλάδο στα χρόνια που έρχονται, μένοντας όμως πάντα πιστή στις ίδιες αξίες, στις ίδιες αρχές και στις ίδιες πολιτικές που την καθιέρωσαν στα πρόσωπα των Συνεργατών και των Πελατών της ως μια από τις πλέον αξιόπιστες και σοβαρές ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας».

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα η NP Ασφαλιστική έχει από τους ισχυρότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας, με δείκτη φερεγγυότητας για το 2017 άνω του 200% και του ελάχιστο δείκτη φερεγγυότητας άνω του 800%, ενώ ο δείκτης απόδοσης ιδίων κεφαλαίων της διαμορφώνεται διαχρονικά άνω του 30%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*