Γ. Ζάχος: Ανάπτυξη με στόχο την ικανοποίηση πελατών και εργαζομένων σε διοικητικές υπηρεσίες, πωλήσεις

Τη σταθερή φιλοσοφία της NP Ασφαλιστικής, που είναι η προσήλωση στην εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών και στη σκληρή δουλειά, επανέλαβε ο πρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Ζάχος κατά την εκδήλωση κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στην Καστέλλα την 1η Φεβρουαρίου.

Εκεί, σε κλίμα αισιοδοξίας, ο κ. Ζάχος αναφέρθηκε στις εξελίξεις της προηγούμενης χρονιάς (2017) αλλά και στους στόχους του 2018, Ταυτόχρονα, επεσήμανε ότι η NP αποτελεί μια από τις καλύτερα αποθεματοποιημένες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και η φιλοδοξία της είναι -όταν θα βγει η αντίστοιχη λίστα της EIOPA– να βρίσκεται μέσα στις 50 πρώτες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη όσον αφορά τους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας.

«Όλη η πορεία των 14 ετών της εταιρείας είναι η συνεχής ανάπτυξη που βασίζεται στη σκληρή δουλειά, στη συνέπεια προς τον πελάτη και στη σωστή διαχείριση. Σε όλα αυτά τα χρόνια στηρίξαμε τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας. Στα χρόνια της κρίσης όχι μόνο δεν κάναμε απολύσεις, αλλά αυξήσαμε το προσωπικό μας δίνοντας ταυτόχρονα αυξήσεις μισθών και μπόνους. Το 2017, η μέση μισθολογική αύξηση που έγινε σε όλο μας το προσωπικό ήταν 8%, ενώ πληρώθηκαν 15 μισθοί και έκτακτα μπόνους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ελάχιστες εταιρείες από όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα της κρίσης στήριξαν τόσο πολύ τους εργαζόμενούς τους.

»Ταυτόχρονα, μείναμε συνεπείς στον στόχο της άμεσης εξυπηρέτησης των 180.000 πελατών μας και πληρώσαμε πάνω από 11 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις. Όλα αυτά τα καταφέραμε με σκληρή δουλειά και αυτό που θέλουμε ως εταιρεία είναι να συνεχίσουμε αφοσιωμένοι στο έργο μας, να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και να προσφέρουμε οικονομική εξέλιξη και εργασιακή ασφάλεια σε όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες μας» δήλωσε ο κ. Γ. Ζάχος.

«Για το 2018, στόχος της NP είναι να βελτιώσουμε όλα μας τα θεμελιώδη οικονομικά μεγέθη και να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος την εργασία μας, να βελτιώσουμε το service προς τους ασφαλισμένους μας και να δώσουμε περισσότερα σύγχρονα εργαλεία δουλειάς στους συνεργάτες μας. Εάν τα πετύχουμε αυτά, τότε όλοι μας θα είμαστε περισσότερο ικανοποιημένοι τόσο ηθικά όσο και οικονομικά» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος της NP Ασφαλιστικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*