Ethniki Asfalistiki, Εθνική Ασφαλιστική, κτίριο

Η FOSUN δηλώνει παρούσα για την Εθνική Ασφαλιστική

Το ζωηρό ενδιαφέρον της για την Εθνική Ασφαλιστική επαναδιατυπώνει η κινεζική Fosun, σύμφωνα με το Bloomberg, αναμένοντας να επανέλθει όταν αρθεί η αποκλειστικότητα όσον αφορά την προσφορά της Exin.

To Ι.W. είχε γράψει εδώ και καιρό για το ενδιαφέρον της Fosun και τη διακριτική στάση, βολιδοσκοπώντας τις εξελίξεις. Ο τίτλος του ρεπορτάζ: Η Exin καθυστερεί, η Fosun καραδοκεί

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη στο Bloomberg, η εκτελεστική διευθύντρια και ανώτερη αντιπρόεδρος της Fosun κ.Kang Lan δήλωσε ότι «η Fosun συνεχίζει να ενδιαφέρεται να καταστεί ο βασικός μέτοχος της Εθνικής Ασφαλιστικής. Η στρατηγική της Fosun και η ισχυρή πίστη της στην ελληνική εταιρία έχουν αναγνωριστεί από τον πωλητή. Ως εκ τούτου, αναμένουμε ότι θα μας υπολογίσουν εάν η Exin αποτύχει να ολοκληρώσει το deal». Όπως ανέφερε η κ. Lan ο κινεζικός όμιλος θα «χρειαστεί να επαναξιολογήσει τα οικονομικά της εταιρείας πριν προχωρήσει σε ανανεωμένη προσφορά».

Πηγές της Fosun International Ltd συμπλήρωναν σχετικά πως «διαθέτουμε εμπειρία, δέσμευση και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για να υποστηρίξουμε το φιλόδοξο και μακροπρόθεσμο πλάνο ανάπτυξης για την Εθνική Ασφαλιστική. Έχουμε εμπιστοσύνη στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ως μεγάλος επενδυτής θέλουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της χώρας φέρνοντας σημαντικά οφέλη και στους πολίτες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*