Χωρίζουν οι πορείες AIG (νυν Chartis) και ALICO

Με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων και των συνεργατών της, η ALICO (American Life Insurance Company), θα συνεχίσει την διεθνή αναπτυξιακή πορεία της ως εταιρία ανεξάρτητη από τον μητρικό Ομιλο AIG, προκειμένου να παραμείνει ανεπηρέαστη από τις όποιες διεργασίες συντελούνται στη μητρική εταιρία.
Όπως ανακοινώθηκε η AIG θα δώσει τη δυνατότητα σε σημαντικές και επιτυχημένες εταιρίες του Ομίλου, όπως είναι η ALICO, να συνεχίσουν την λειτουργία τους ως ανεξάρτητες πλέον εταιρίες. Οι σχετικές διαδικασίες ξεκινούν άμεσα, ενώ δεν θα υπάρξουν κενά στην ασφαλιστική κάλυψη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανεξαρτητοποίησης από την μητρική εταιρία. 
Μέσω των Υποκαταστημάτων και των θυγατρικών της εταιριών, η ALICO παρέχει ένα ευρύ πλέγμα ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης σε περισσότερες από 55 χώρες και περιφέρειες στον κόσμο. Διακρίνεται για την πολύ ισχυρή οικονομική της βάση, την ισχυρή ρευστότητά της, για τους δείκτες αξιολόγησης της οικονομικής της ισχύος, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους υψηλότερους της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*