Ημιμαραθώνιος: Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού με τη στήριξη της Ergo

Η βροχή δεν πτόησε τους χιλιάδες Αθηναίους και μη που συμμετείχαν στη γιορτή του αθλητισμού…

Περίπου 20.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε όλες τις αποστάσεις, ανάμεσα σε αυτούς 500 δρομείς από 55 χώρες απ’ όλο τον κόσμο.

Ο Κώστας Γκελαούζος έχει αποδείξει την τελευταία διετία πως είναι ο κορυφαίος δρομέας των μεγάλων αποστάσεων.

Η Ελευθερία Πετρουλάκη του ΑΟ Μυκόνου αναδείχθηκε νικήτρια για πρώτη φορά στην καριέρα της στον διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας.

Ο αθλητής του Χρήστου Παπαχρήστου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού τερμάτισε πρώτος στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας με 1 ώρα 08.30.

 

 

Η ERGO στήριξε και φέτος ως Μέγας Χορηγός τον 7ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής.

Η ERGO, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει, μέσα από την παροχή των ασφαλιστικών υπηρεσιών της. Προστατεύει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ τους παρέχει και έμπρακτα υποστήριξη, ενθαρρύνοντάς τους σε όλη τη διαδρομή με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών της. Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, η οποία σε αυτήν τη διοργάνωση θα είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, καθώς συμμετέχουν 320 εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*