Εταιρική εκδήλωση PROMIST A.E: Ήταν όλοι εκεί…

Την Δευτέρα 26/02/2018 πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα η ετήσια εκδήλωση της PROMIST Α.Ε. στο ξενοδοχείο «Ananti City Resort».

Συνεργάτες αλλά και στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, παρευρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση της εταιρείας, παρά τις απρόσμενες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν εκείνη την ημέρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, Διονύσης Ακτύπης (ΑΧΑ), Τάσος Αρβανιτάκης(DAS), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Generali), Νίκος Βιδάκης (Allianz), Στέλιος Βουγιουκλίδης (ERGO), Μαρία Γαλλή (ΕΘΝΙΚΗ), Γιώργος Λογοθέτης (ERGO), Γιάννης Μαργαριτόπουλος (ΕΘΝΙΚΗ), Διογένης Μπαχτιάρογλου (Eurolife), Γιάννης Πατρώνης (AIG), Γιώργος Τουρκάκης (AIG), Παύλος Τριανταφύλλου (INTERASCO), Στέλιος Στυλιανίδης (GENERALI), Μωυσής Μαχουάχ (Πρόεδρος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νομού Λάρισας).

 

 

O κος Γιάννης Κανάτας Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της PROMIST Α.Ε. αρχικά αναφέρθηκε στα στοιχεία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς του 2017 και κατόπιν παρουσίασε τα παραγωγικά στοιχεία του Δικτύου Συνεργατών της PROMIST A.E. Σημαντική αύξηση παρουσίασε το σύνολο του χαρτοφυλακίου καθώς και όλοι οι κλάδοι με μεγαλύτερη στον κλάδο Ζωής & Υγείας. Ιδιαίτερα θετικά και ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία ανάπτυξης εργασιών και στο πρώτο δίμηνο του 2018 συνεχίζοντας τους ρυθμούς ανάπτυξης του 2017 .

Αξιοσημείωτη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι η στροφή Συνεργατών να ασχοληθούν πιο εστιασμένα με άλλους κλάδους πλην του Αυτοκινήτου και κυρίως με τον κλάδο Ζωής & Υγείας. Υπάρχει ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος τα τελευταία χρόνια στην αγορά και τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει προοπτική το 2018 για ακόμη πιο έντονη ανάπτυξη εργασιών στους κλάδους Υγείας και Αποταμίευσης.

 

 

Ανακοινώθηκε, επίσης, η δημιουργία νέων χώρων εργασίας. Οι νέες εγκαταστάσεις θα είναι έτοιμες πριν το τέλος του καλοκαιριού. Σκοπός, το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και υποδομές που θα συντελέσουν στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξη εργασιών του Δικτύου.

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , ακολούθησαν οι Βραβεύσεις των Συνεργατών του Δικτύου με παραγωγικά και ποιοτικά κριτήρια έτους 2017. Η βράβευση αφορούσε τους πέντε πρώτους σε Σύνθεση Χαρτοφυλακίου, τους πέντε πρώτους σε Χαρτοφυλάκιο Ζωής & Υγείας και τους πέντε πρώτους σε Συνολικό Χαρτοφυλάκιο Παραγωγής έτους 2017.

Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*