Νέος «παίχτης» της GLASSDRIVE στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Ένα νέο μέλος στην περιοχή του Λαγκαδά διαθέτει πλέον η GLASSDRIVE. Στο πλαίσια της ανάπτυξης του εταιρικού δικτύου, στον τομέα επισκευής και αποκατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία στην περιοχή Χρυσαυγή, του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, που θα εξυπηρετεί από εδώ και στο εξής τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για τη μονάδα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων κάθε οχήματος του Σταύρου Καζάκου, η οποία εντάχθηκε στο δίκτυο της GLASSDRIVE. Ο νέος σταθμός έχει τηλέφωνο επικοινωνίας 23940 26359 και λειτουργεί καθημερινά 8:00-19:00.

Έχοντας πολυετή πείρα και άριστη εξειδίκευση, ο νέος σταθμός της GLASSDRIVE στον Λαγκαδά, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:

  • επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • άμεση  εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και
  • εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».
  • υπηρεσίες φανοποιείου και βαφών
  • τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών
  • και πολλές ακόμα υπηρεσίες.

Το δίκτυο της GLASSDRIVE αποτελείται από 65 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και περισσότερους από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η GLASSDRIVE, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*