Η Εθνική Ασφαλιστική στο «GreenAthlon»

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της εταιρικής της ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, η Εθνική Ασφαλιστική έδωσε το «παρών» στην εθελοντική, περιβαλλοντική ενέργεια που διοργάνωσε στον Υμηττό, η οργάνωση «Green Angels».

Ειδικότερα, η Εθνική Ασφαλιστική που είναι μέλος της πρότυπης περιβαλλοντικής κοινότητας των «Green Angels», συμμετείχε ενεργά στη δεύτερη κοινή δράση της κοινότητας, με τίτλο «GreenAthlon», που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η ενέργεια περιλάμβανε μια διαδρομή περιπάτου (περίπου 2,4 km) όπου για κάθε συμμετοχή ένα επιπλέον δέντρο φυτεύτηκε στους πρόποδες του Υμηττού. Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες περιπατητές όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να χαρούν τις μοναδικές φυσικές ομορφιές του Υμηττού, δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στις διαφορετικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στην καρδιά του δάσους.

Η Εθνική Ασφαλιστική «αγκάλιασε» την παραπάνω περιβαλλοντική πρωτοβουλία στηρίζοντας την ενέργεια, έμπρακτα με το ανθρώπινο δυναμικό της.

Ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, οι συμμετέχοντες στο «GreenAthlon» πρότειναν τη θεσμοθέτηση και επανάληψη αντίστοιχων δράσεων στο άμεσο μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*