M. Riess, Θ. Κοκκάλας: Η Ergo βγαίνει μπροστά από την αγορά

της Ελενας Ερμείδου

Η Ergo ευθυγραμμισμένη με τις τάσεις της αγοράς προγραμματίζει να επενδύσει στην ψηφιακή τεχνολογία και στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Στόχος να πάρει τα ηνία της αγοράς, μεταμορφώνοντας το τοπίο της ασφαλιστικής αγοράς.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αγορά κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα αλλά και την ισχυρή θέση που κατάφερε να διατηρήσει η Ergo Ελλάδας, ο Δρ. Markus Riess ανακοίνωσε επενδύσεις στην Ελλάδα και στο δυναμικό των πωλήσεων, τονίζοντας ότι η αγορά τις Ελλάδας παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες, έχει, όμως και προκλήσεις.

Εξηγώντας το που οφείλεται η επιτυχία της Ergo στην Ελλάδα τόνισε: «η επιτυχία οφείλεται στο δυναμικό των πωλήσεων, στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και στην τράπεζα Πειραιώς».

Δίνοντας στην συνέχει το βήμα στο κον Κοκκάλα δήλωσε ξεκάθαρα ότι εμπιστεύεται την ικανότητα της διοίκησης της Ergo και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η διοίκηση αυτή θα οδηγήσει την εταιρεία στην πρώτη θέση της αγοράς.

Παγκόσμια σφραγίδα, αλλά ελληνικό όνομα

Ο κος Κοκκάλας παίρνοντας το βήμα για να μιλήσει για την Ergo, η οποία κατέχει την πρώτη θέση στις γενικές ασφαλίσεις και απευθυνόμενος σε μία αίθουσα στην οποία ήταν παρόντες μεταξύ άλλων όλοι συνεργάτες της Ergo, παραδέχτηκε τα όποια λάθη έγιναν κατά το διάστημα της συγχώνευσης με την ATE Ασφαλιστική, διαβεβαιώνοντας ότι εφ’ εξής η εταιρεία θα κάνει ότι καλύτερο για να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα.

Η Ergo τόνισε ο κος Κοκκάλας,  έχοντας παγκόσμια σφραγίδα αλλά ελληνικό όνομα, ακολουθεί πιστά την στρατηγική της και σήμερα γιορτάζει όσα θα κατακτήσει με την δύναμη της τα επόμενα χρόνια.

Χαρακτηριστικά διευκρίνισε: «Δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν».

Αναφερόμενος στην διαδικασία της συγχώνευσης, εξήγησε ότι αυτή έχει προχωρήσει και έχει φτάσει στο 65%, υπογραμμίζοντας ότι ότι «έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας.

Ο κος Κοκκάλας στοχεύει να κάνει την Ergo βασικό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας, «ακολουθώντας το κλασσικό δρόμο για να προλάβουμε το μέλλον».

Τρεις προτεραιότητες θέτει η Ergo: Την συμμόρφωση της με τους αυστηρούς ελέγχους των εποπτικών αρχών, τις σωστές επενδύσεις στην ψηφιακή τεχνολογία και την άρτια επικοινωνία με τον πελάτη.

Η ψηφιακή τεχνολογία, όπως εξήγησε θα λειτουργήσει ως εργαλείο στην επικοινωνία που έχει με τον πελάτη η ασφαλιστική διαμεσολάβηση, την οποία ξεκάθαρα στηρίζει ο ίδιος, η Ergo Ελλάδας και ο Ομιλος.

Πολύ χαρακτηριστικά τόνισε: «Εχουμε ξεκινήσει τιτάνιες επενδύσει στα κανάλια πώλησης» προτρέποντας το ενδιαφέρον των συνεργατών αλλά και ζητώντας την κατανόηση και προσαρμογή τους στις επερχόμενες αλλαγές.

Μετά την ομιλία του κου Κοκκάλα και πριν το δείπνο ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τους Ευανθία Ρεμπούτσικα και Ελλη Πασπαλά.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*