Η NN Hellas Χρυσός Χορηγός στο Delphi Economic Forum III, 1-4 Μαρτίου 2018

Η NN Hellas ήταν η μοναδική ασφαλιστική εταιρία Χρυσός Χορηγός στο Delphi Economic Forum III με τίτλο “New Globalization and Growth Challenges”, το οποίο τελέστηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στις εργασίες του Delphi Economic Forum συμμετείχε η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas η οποία παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σοφία Δήμτσα σχετικά με το “success story” μετασχηματισμού της ΝΝ Ηellas. Η κα Μαριάννα Πολι- τοπούλου αναφέρθηκε στη στρατηγική που ακολούθησε για τη μεγαλύτερη πολυεθνική στον κλάδο ζωής: «Για να γυρίσει σε θετικό πρόσημο η ΝΝ Hellas, απαιτήθηκε βαθύς δομικός μετασχηματισμός, ο οποίος οδήγησε σε κερδοφορία με ανάπτυξη και ρεκόρ πωλήσεων δεκαετίας σε όλα τα κανάλια δια- νομής. Σχεδιάστηκε ένα πλάνο με αυστηρές προθεσμίες και ξεκάθαρους στόχους το οποίο υλοποιή- θηκε με ομαδικότητα, διαφάνεια, πειθαρχία και αλλαγή νοοτροπίας, σύμφωνα με τις αξίες της NN. Το εν λόγω πλάνο εγκρίθηκε από τη μητρική εταιρία, η οποία έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, τοποθετώντας ελληνική διοίκηση. Αλληγορικά, παραλληλίζω την ιστορία της NN Hellas με την Ελλάδα και θεωρώ πως αν εμείς καταφέραμε να γυρίσουμε σε κερδοφόρα ανάπτυξη τόσο γρήγορα, μπορούμε να το κάνουμε και ως χώρα.»

Επιπρόσθετα, ο κος Μιχάλης Σωτηράκος, Chief Sales Officer της ΝΝ Ηellas, εξέθεσε τις απόψεις του σε πάνελ αναφορικά με το ρόλο των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών στην κοινωνική ασφάλιση. Ο κος Σωτηράκος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι πλέον αδύνατο η κοινωνική ασφάλιση να μας σώζει μόνη της λόγω της ανεργίας, της υπογεννητικότητας και του υψηλού προσδόκιμου ζωής. Ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης, κρατικές και μη κρατικές εταιρίες, μαζί με τους κοινωνικούς φορείς μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα βαθιά κοινωνικά.»

Διαβάστε επίσης:

Μαριάννα Πολιτοπούλου από Δελφούς: Η NN δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*