Δυναμική παρουσία της Ευρωπαϊκής Πίστης στην περιβαλλοντική δράση GreenAthlon

Στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η Ευρωπαϊκή Πίστη συμμετείχε ενεργά στο GreenAthlon της κοινότητας GREEN ANGELS.

Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε ανάσα στον Υμηττό μας», η περιβαλλοντική δράση περιλάμβανε την αναδάσωση και την προστασία σημαντικού τμήματος του βουνού. Πιο συγκεκριμένα, ακολουθώντας μια διαδρομή περιπάτου 2,4 χιλιομέτρων, κάθε συμμετέχων είχε την ευκαιρία να συμβάλει σε αυτόν τον σκοπό φυτεύοντας από ένα δέντρο.

Στην πρωτοβουλία της δράσης GreenAthlon, η οποία είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά των παιδιών για τη σπουδαιότητα του δάσους στο λεκανοπέδιο της Αττικής, η Ευρωπαϊκή Πίστη είχε δυναμική παρουσία με τη συμμετοχή τόσο των εργαζομένων της όσο και των οικογενειών τους.

Στόχος της κοινότητας των GREEN ANGELS είναι η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μέσα από τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης και την προστασία των ελληνικών δασών.

«Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, με ευαισθησία και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσει να ενισχύει πρωτοβουλίες σχετικές µε το περιβάλλον, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη μίας φιλικής προς το περιβάλλον κοινωνίας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*