Συνέντευξη Τύπου για το 2nd Hellenic Innovation Forum

Tη Δευτέρα 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του 2nd Hellenic Innovation Forum που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ethos Events σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, με τίτλο «Η καινοτομία συναντά την Ελλάδα της ανάπτυξης». 

Η προώθηση της καινοτομίας αποτελεί μονόδρομο για την οικονομική ανάπτυξη και τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων -τόσο νέων όσο και παλαιότερων- οι οποίες αξιοποιούν τεχνολογίες κάθε είδους και δημιουργούν καινούρια επιχειρηματικά μοντέλα με αποτέλεσμα να δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αυτές οι προσπάθειες –η ανάδειξη αλλά και η ενίσχυση τους– θα αποτελέσουν τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί το 2nd Hellenic Innovation Forum.

To πολυσυνέδριο θα αποτελείται από 3 παράλληλες δράσεις:

  1. Κεντρικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Καινοτομίας
  2. Εταιρικές Παρουσιάσεις Καινοτομίας
  3. Έκθεση καινοτόμων ιδεών, υπηρεσιών και προϊόντων

Τιμώμενη χώρα στο φετινό συνέδριο θα είναι η Ολλανδία, η οποία ως κατεξοχήν χώρα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας κατέχει την τρίτη θέση παγκοσμίως, με βάση τον δείκτη καινοτομίας Global Innovation Index. 

INFO: Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Orange Grove (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, Αθήνα) με την παρουσία του πρέσβη της Ολλανδίας στην Αθήνα Caspar Veldkamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*