Στοπ στην Alpha Insurance A/S από τις εποπτικές αρχές

Η Eurostatus εκπροσωπεί την εταιρεία στην Ελλάδα 

Σταματά την παραγωγή νέων εργασιών και στην Ελλάδα η Alpha Insurance A/S που εκπροσωπείται από την Eurostatus.  Η εταιρεία είχε σημαντική παραγωγή κυρίως στα επαγγελματικά οχήματα (φορτηγά και ταξί).  Με ανακοίνωσή της η Eurostatus διευκρινίζει ότι οι ασφαλισμένοι της εν  ισχύ  καλύπτονται πλήρως.

H Εurostatus ως νόμιμη εκπρόσωπος της Alpha Insurance A/S στην Ελλάδα ανακοινώνει τα εξής: «Η ασφαλιστική Alpha Insurance A/S αποφάσισε να αναστείλει την παραγωγή νέων εργασιών στην Ευρώπη.

Πρόκειται για επιχειρηματική απόφαση της εταιρίας, η οποία διαβεβαιώνει τους συνεργάτες της σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται -και στην Ελλάδα-  ότι θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους ασφαλισμένους στο ακέραιο.

H Alpha Insurance A/S επί σειρά ετών παρείχε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με φερεγγυότητα και συνέπεια, τηρώντας τις δεσμεύσεις της Οδηγίας Solvency II και θα συνεχίσει να παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλα τα εν ισχύ συμβόλαια της.

Πέραν των εποπτικών κεφαλαίων που ανέρχονται στα 2,3 δισ. DKK (310.000.000 ευρώ), ειδικότερα στην ελληνική αγορά, οι εργασίες της Alpha Insurance είναι αντασφαλιστικά καλυμμένες στις Munich Re και Swiss Re, δηλαδή τους μεγαλύτερους αντασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως, με αξιολόγηση ΑΑΑ.

Κατά συνέπεια, για όλα τα συμβόλαια που βρίσκονται σε ισχύ και μέχρι τη λήξη τους, οι εκκρεμείς ζημιές αλλά και όσες τυχόν προκύψουν στη συνέχεια, θα εξυπηρετούνται και θα αποζημιώνονται κανονικά και πλήρως»

Ν. Σακελλαρίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*