Σε ψηφιακή ανάπτυξη η DAS Hellas

Με νέες επιλογές που αξιοποιούν την τεχνολογία και το διαδίκτυο, η DAS Hellas εδραιώνει την παρουσία της στην ψηφιακή εποχή εφαρμόζοντας με συνέπεια τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, προκειμένου να διευκολύνει τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους της.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε νέο site (www.das.gr ), σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα του Ομίλου. Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα στοιχεία και θα αποτελεί βάση αναφοράς για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με την εταιρεία, τις δράσεις της, τα προϊόντα και τις καλύψεις που προσφέρουν, ώστε να βρίσκει απαντήσεις μέσα από πλούσιο πληροφοριακό υλικό.

Επιπλέον η DAS Hellas, θέλοντας να αναπτύξει την πρόσβασή της στην κοινωνία και ειδικότερα να ανοίξει παράθυρο επικοινωνίας με το νεανικό κοινό, εισήλθε στον χώρο των social media. Η εταιρεία δημιούργησε τη δική της σελίδα στο Facebook (DAS Hellas Νομική Προστασία), η οποία με τη συνεχή ανανέωση ύλης κερδίζει καθημερινά σημαντικό αριθμό νέων «φίλων».

Παράλληλα η DAS Hellas εγκαινιάζει νέες δυνατότητες προς όλους τους ασφαλισμένους αναφορικά με τον τρόπο εξόφλησης των ασφαλίστρων τους. Σε κάθε ασφαλισμένο γνωστοποιείται πλέον ένας «κωδικός πληρωμής ασφαλίστρων», που είναι μοναδικός και του επιτρέπει την εξόφληση σε όποια τράπεζα και με όποιον τρόπο τον εξυπηρετεί.

Τέλος, η εταιρεία έχει συνδέσει τα προϊόντα της με τις ασφαλιστικές εφαρμογές των εταιρειών PK Data και DATAWISE, τις οποίες χρησιμοποιεί ένας μεγάλος αριθμός ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα έκδοσης και διαχείρισης των συμβολαίων Νομικής Προστασίας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*