Έξυπνη εφαρμογή κλήσης της οδικής βοήθειας και της φροντίδας ατυχήματος από τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στο πλαίσιο των ενεργειών αναβάθμισης των υπηρεσιών της προς τους ασφαλισμένους και αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, λανσάρει μία νέα εφαρμογή για την κλήση της οδικής βοήθειας ή της φροντίδας ατυχήματος.

Η Dynamis Ins είναι μια καινοτόμος εφαρμογή για «έξυπνα» τηλέφωνα που βοηθά στον άμεσο εντοπισμό της θέσης του οχήματος του ασφαλισμένου και ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον συνεργαζόμενο πάροχο της οδικής βοήθειας προκειμένου να σπεύσει στο σημείο.

Στην περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης, ο ασφαλισμένος που έχει ήδη εγκαταστήσει δωρεάν την εφαρμογή στο «έξυπνο» κινητό του, επιλέγει αν πρόκειται για την πρώτη ή την δεύτερη περίπτωση, δηλώνει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας προκειμένου να τον καλέσει ο πάροχος της οδικής βοήθειας ή της φροντίδας ατυχήματος για τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Η διαδικασία είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και τον απαλλάσσει από την πιθανή αναμονή του στην τηλεφωνική γραμμή και από την προσπάθεια του για περιγραφή της θέσης του οχήματος του η οποία καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη ιδίως σε μη αστικές περιοχές. 

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν τόσο για λογισμικό iOS όσο και για Android στα App Store και Play Store αντίστοιχα.

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Πολιτισμός στην ασφάλιση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*