Ionios Brokers: Ανοιξε σήμερα το δρόμο του New Agency

της Ελενας Ερμείδου

Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος του ΕΕΑ και Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers, Δημήτρης Γαβαλάκης Γενικός Γραμματέας στο ΕΕΑ, Πάνος Δημητρίου Διευθύνων Σύμβουλος στην Generali Hellas, Giuseppe Zorgno Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάδος, Κάρολος Σαϊας  Διευθύνων Σύμβουλος στην Interasco, Ευγενία Καφφετζή,  Διευθύνουσα Σύμβουλος Globalnet Mεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ – Γενική Γραμματέας στο ΣΕΜΑ, Νίκος Δελένδας Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης στην Eurolife ERB, Παναγιώτης Λελεδάκης Πρόεδρος της ΕΑΔΕ και όλη η αγορά που βρέθηκε σήμερα το βράδυ στην Αίγλη Ζαππείου χαιρέτισαν την πρωτοβουλία του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Ionios Brokers, Μάρκου Ροντογιάννη που ανοίγει νέα εποχή στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Εδωσαν σύσσωμοι ψήφο εμπιστοσύνης στο «New Agency», εν όψει των μεγάλων αλλαγών που έρχονται στο κλάδο.

Το «New Agency» όπως τόνισε ο κος Ροντογιάννης «παντρεύει τα καλά του agency και του ελεύθερου δικτύου». Πρόκειται ουσιαστικά για δύο πυλώνες, το agency και το ελεύθερο δίκτυο που η εταιρεία επέλεξε «να βάλει στο δίκτυο της», ο ίδιος προσέθεσε.

Βασικοί παράμετροι για την ανάπτυξη της παραγωγής σύμφωνα με την Ionios Brokers:

  • Η καλή ψυχολογία και το ευχάριστο περιβάλλον
  • Η συνεχής εκπαίδευση και χρήση υψηλής τεχνολογίας
  • Η υποστήριξη back office ώστε να κερδίζει χρόνο ο συνεργάτης
  • Η ευελιξία επιλογών – απευθείας συμβάσεις
  • Η πλήρης διαφάνεια – Εξασφάλιση χαρτοφυλακίου

Ο κος Ροντογιάννης στην διάρκεια της ομιλίας για το νέο του εγχείρημα του έκανε μία σύντομη αναφορά στην οικονομία της Ελλάδας, τονίζοντας ότι η χώρα βρίσκεται πλέον σε αναπτυξιακή πορεία,  συμπληρώνοντας ότι στο 2018 θα δούμε σημαντικές αλλαγές στην ασφαλιστική αγορά και στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*