ARAG-Νομική Προστασία με διαφορά (vid)

Η ARAG είναι γερμανική εταιρία που ιδρύθηκε στο Düsseldorf το 1935 και είναι από τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρίες στον κόσμο στον κλάδο της Νομικής Προστασίας. Είναι η μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση του ασφαλιστικού χώρου, παγκόσμια. Η ARAG HELLAS ιδρύθηκε το 1972 με έδρα την Αθήνα. Έχει υποκαταστήματα στην Πάτρα και στην Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα παραγωγικό δίκτυο συνεργατών – ασφαλιστών και εξειδικευμένους δικηγόρους παντού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η ARAG αναλαμβάνει την κάλυψη των δικηγορικών εξόδων και αμοιβών, καθώς και όλων εκείνων των αναγκαίων δικαστικών δαπανημάτων, ώστε ο ασφαλισμένος να μπορεί, απαλλαγμένος από το οικονομικό βάρος να διεκδικεί το δίκιο του ή να προστατεύει τον εαυτό του σε όλες τις βαθμίδες απονομής της δικαιοσύνης μέχρι και τον Άρειο Πάγο. Κι όλα αυτά με την εγγύηση που παρέχει το δικαίωμα που έχει ο ασφαλισμένος να επιλέγει τον δικηγόρο της δικής του εκλογής.

Διαμόρφωσε πλάι στα κλασσικά προγράμματα Νομικής Προστασίας για: – το Όχημα & τον οδηγό – την οικογένεια – τον επαγγελματία & την επιχείρηση – τη μίσθωση – εκμίσθωση ακινήτου – το διαχειριστή πολυκατοικίας – το σκάφος – το μεταφορέα / διαμεταφορέα κλπ νέα, καινοτόμα και εξειδικευμένα προγράμματα Νομικής Προστασίας για ομάδες ανθρώπων ή ομάδες συμφερόντων κατά ειδικών ασφαλιστικών κινδύνων που αντιμετωπίζουν, όπως: – Ιατροί – Ιατροί ΕΚΑΒ – Ιατρικά Κέντρα – Νοσηλευτές – Μαίες – Μαιευτές – Πληρώματα ασθενοφόρου – Φυσικοθεραπευτές – Λογιστές – Φοροτεχνικούς – Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές – Στρατιωτικοί – Λιμενικοί – Πυροσβέστες – Αστυνομικοί, Σωφρονιστικοί υπάλληλοι – Οδηγοί και Ελεγκτές Δημοσίων Μέσων Μεταφοράς – Φωτοβολταϊκά συστήματα – Μέλη διοικητικών συμβουλίων.

Η ασφάλιση Νομικής Προστασίας επιτελεί ένα σοβαρό κοινωνικό σκοπό, παρέχοντας την δυνατότητα στον κάθε πολίτη να προσφύγει στην δικαιοσύνη για να διεκδικήσει τις δίκαιες απαιτήσεις του ή να προστατεύσει τον εαυτό του από κατηγορίες που στρέφονται εναντίον του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*