ΑΤΕ Ασφαλιστική Ο Αν. Παπανικολάου νέος διευθύνων σύμβουλος

Νέα σελίδα ανοίγει η ΑΤΕ Ασφαλιστική. Ο κ. Αναστάσιος Παπανικολάου αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρία.
Ο κ. Παπανικολάου έχει μακρά θητεία στο χρηματο οικονομικό χώρο, καθώς επί μακρό διάστημα παραμένει Διευθυντής της ΑΤΕbank, Πρόεδρος και εντεταλμένος Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρίας ΑΤΕ ΑDVERTISING Α.Ε. (θυγατρική του Ομίλου της ΑΤΕ), Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας ΑΤΕ ΚΑΡΤΑ Α.Ε. (θυγατρική του ομίλου της ΑΤΕ) και Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας ΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. (Θυγατρική του Ομίλου της ΑΤΕ). 

Ο κ. Παπανικολάου έχει πτυχίο Μαθηματικού με Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (M.Sc Computer Science) στο Πανεπιστήμιο George Washington U.S.A. και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει επίσης, Βοηθός Καθηγητή στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο George Washington U.S.A.

Mε αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Παπανικολάου δήλωσε τα εξής: «Στο νέο διαμορφούμενο οικονομικό περιβάλλον, η ΑΤΕ Ασφαλιστική σε στενή συνεργασία με τη μητρική ΑΤΕbank θα πρωταγωνιστήσει στο κλάδο. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ενεργοποίηση πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων από το δίκτυο της ΑΤΕbank. 

Κύρια επιδίωξη της Εταιρίας μας, αποτελεί η αξιοπιστία, η διαφάνεια, η εξυπηρέτηση των πελατών, των συνεργατών και των μετόχων. Ως άμεσοι στόχοι τίθενται η μείωση των δαπανών, η απλοποίηση διαδικασιών και η δημιουργία ευέλικτου σχήματος για την προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών τόσο για τον απλό άνθρωπο, όσο και για τις επιχειρήσεις. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να καταστεί η ΑΤΕΑσφαλιστική δύναμη εμπιστοσύνης».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*