Ο Σάββας Καραγιάννης, Communications Manager του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, παραλαμβάνει το βραβείο από τον Ιωάννη Παπαδόπουλο, Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA)

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: 1ο Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ

To 1o Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων απέσπασε o Όμιλος Ιατρικού Αθηνών από τους αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week, για το έτος 2017. Το βραβείο το παρέλαβε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής ο Σάββας Καραγιάννης, Communications Manager του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, που υπηρετεί τον επενδυτικό και τον ευρύτερο οικονομικό χώρο από το 1988, διοργάνωσε για 15o συνεχές έτος την απονομή των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ», με στόχο την προβολή των επιχειρήσεων που συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και γενικότερα στηρίζουν την ελληνική οικονομία.

Κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτέλεσαν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό γενικότερα.

«Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση «συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική του εστιάζοντας σταθερά στην εξωστρέφεια, την καινοτοµία, τις επενδύσεις και αυξάνοντας παράλληλα το οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωµά του».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*