Ο Όμιλος Affidea εξαγοράζει τη Fönix-Med στην Ουγγαρία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον Όμιλο Affidea η εξαγορά της Fönix-Med, ενός σπουδαίου παρόχου ιατρικών υπηρεσιών εξωνοσοκομειακής περίθαλψης στην Ουγγαρία.

Υπό τη διεύθυνση της Fönix-Med λειτουργούν δύο ιδιωτικά ιατρικά κέντρα στην Ουγγαρία με 30 διαφορετικές ειδικότητες καθώς και περίπου 100 μονάδες που προσφέρουν υπηρεσίες ιατρικής της εργασίας σε εργαζόμενους μεγάλων εταιρειών σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η συνεργασία μεταξύ της Affidea και της Fönix-Med, η οποία ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, ανήλθε σε νέο επίπεδο το περασμένο καλοκαίρι με την εγκαινίαση του Váci Greens, του πρώτου κοινού κέντρου στη Βουδαπέστη. Το κέντρο προσφέρει πρόσβαση σε μεγάλο εύρος υπηρεσιών οι οποίες περιλαμβάνουν ιατρικές επισκέψεις, προηγμένης τεχνολογίας διαγνωστικές απεικονίσεις, ιατρική της εργασίας και προγράμματα προληπτικού προσυμπτωματικού ελέγχου. Επιπρόσθετα αποτελεί κέντρο αναφοράς στην Κεντρική Ευρώπη για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο της επιστημονικής συνεργασίας της Affidea με την GE. Με αυτό τον τρόπο η εξέλιξη, πρωτοπορία και καινοτομία μετουσιώνονται στην κλινική πρακτική της Affidea προς όφελος των ασθενών και των θεραπόντων ιατρών τους.

Η ενσωμάτωση της FönixMed στο δίκτυο της Affidea αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ανάπτυξη της στρατηγικής της στον τομέα της εξωνοσοκομειακής περίθαλψης και ενισχύει τη θέση που κατέχει ως κορυφαίος Ευρωπαίος πάροχος υπηρεσιών διαγνωστικής απεικόνισης και εξωνοσοκομειακής φροντίδας, με το διεθνές δίκτυό της να απαρτίζεται σήμερα από 237 κέντρα και 7700 επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, 1100 από τους οποίους δραστηριοποιούνται στην Ουγγαρία.

Μέσω της συγκεκριμένης εξαγοράς, η Affidea τηρεί τη δέσμευσή της να διευρύνει και να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους ασθενείς πρόσβαση στις ιατρικές υπηρεσίες της, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει τον βασικό πυρήνα των υπηρεσιών της ως προς τις υψηλής ποιότητας και ακρίβειας διαγνωστικές απεικονίσεις. Οι υπηρεσίες της Affidea θεμελιώνονται ακλόνητα με πυλώνες την ιατρική αριστεία και τα αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας ιατρικά πρωτόκολλα που αποσκοπούν στη ριζική αναδιαμόρφωση σε ό,τι αφορά στη φροντίδα της υγείας στο μέλλον και στην παροχή εξαιρετικής εμπειρίας στους ασθενείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*