Banks.com.gr – Νέα εποχή Ethos Media!

Πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνήσετε ότι η χώρα μας περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας της.

Οι επιχειρήσεις οι οποίες κατάφεραν να επιβιώσουν είναι πλέον «σκληραγωγημένες». Γνωρίζουν ότι για να διακριθούν δεν μπορούν να επαναπαυτούν στις δάφνες τους για πολύ.

Όλοι εμείς, η ομάδα της Ethos Media, εδώ και 30 συναπτά έτη, αγωνιζόμαστε σκληρά, αλλά και τίμια. Πλέον υπηρετούμε το λειτούργημά μας σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, ενδεικτικά, την ιδιωτική ασφάλιση, τις τράπεζες και επενδύσεις, την υγεία, την ξενοδοχία, τις εξαγωγές και τη ψηφιακή οικονομία. Και αυξανόμαστε, κάθε χρόνο. Καλωσορίζουμε στις τάξεις μας τους δημοσιογράφους Χρήστο Κώνστα, Δημήτρη Μαλλά, Φίλιππο Καραμέτο, Κυρέλα Πέτρου και Σπύρο Κανιούρα, καθώς και στον κορμό της εταιρίας τη Λώρα Ακριβίδη και τη Βούλα Βασιλικού.

Το motto μας είναι: Intelligence, not just news, και θα το υπηρετήσουμε πιστά και συστηματικά

Ήρθε πλέον η στιγμή να ενώσουμε όλους μας τους πόρους, υλικούς, αλλά κυρίως ανθρώπινους στο νέο μας οικονομικό και επιχειρηματικό portal, το banks.com.gr, το οποίο απευθύνεται στο σύνολο των οικονομικά ενεργών πολιτών της χώρας μας.

Η θεματολογία που θα καλύπτει είναι: Τράπεζες, Αγορές, Επιχειρήσεις, Ασφάλιση, Κοινωνία, Οικονομία και Wealth Management, μέσα από πραγματικό ρεπορτάζ. Το motto μας είναι: Intelligence, not just news, και θα το υπηρετήσουμε πιστά και συστηματικά.

Φιλοδοξούμε να σας κερδίσουμε ως αναγνώστες και, αφού πειστείτε για τη διαφορετικότητα του εγχειρήματός μας, να μας συστήσετε στον κύκλο σας.

Είμαι προσωπικά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε γνώμη, κριτική και υπόδειξη στο ouzounis.k@ethosmedia.eu.

 

 

Κωνσταντίνος Ουζούνης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*