Έρχεται το 5th Digital Banking Forum

Οι αλλαγές που φέρνουν οι ψηφιακές τεχνολογίες και οι νέες τάσεις που διαμορφώνονται τόσο εκτός όσο εντός των ελληνικών συνόρων στον χρηματοπιστωτικό τομέα θα αποτελέσουν το αντικείμενο του 5th Digital Banking Forum (#dbf18 – digitalbanking.ethosevents.eu),  που διοργανώνει η Ethos Events σε συνεργασία με το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ την Πέμπτη 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν το στίγμα τους όσον αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό του χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Το 5th Digital Banking Forum για τη σχέση των ψηφιακών τεχνολογιών με τον χρηματοπιστωτικό κλάδο θέτει και φέτος ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη, στοχεύοντας να προσφέρει στους συμμετέχοντες μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς διαφοροποιείται σε σχέση με άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις τόσο στον τρόπο παρουσίασης όσο και στο βαθμό αλληλεπίδρασης των συμμετεχόντων με τους ομιλητές.

Οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί το 5th Digital Banking Forum περιλαμβάνουν μία σειρά από περιοχές όπως είναι:

  • Οι νέες τάσεις στο χώρο των ψηφιακών εφαρμογών, προϊόντων & υπηρεσιών
  • Το blockchain και οι εφαρμογές του
  • Οι τάσεις στις ψηφιακές πληρωμές
  • Οι αλλαγές που φέρνει η PSD II
  • Fintech startups
  • Νέες ψηφιακές, τραπεζικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις & καταναλωτές

Κατά τη διάρκεια του φετινού 5th Digital Banking Forum πρόκειται να παρουσιαστούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες που κινούνται στο χώρο του fintech και αξιοποιούν τις τελευταίες τάσεις στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών. Επίσης, θα υπάρξουν πάνελ όπου τα αρμόδια στελέχη των κορυφαίων ελληνικών τραπεζών θα συζητήσουν τόσο τις τάσεις όσο και το πώς διαμορφώνεται το νέο τοπίο.

Το κοινό που αναμένεται να παρακολουθήσει τις εργασίες του 5th Digital Banking Forum περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα ανθρώπων που κινούνται στον χρηματοπιστωτικό τομέα και επηρεάζονται άμεσα και έμμεσα από τις ψηφιακές αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται υψηλόβαθμα στελέχη που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και κατανοούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και επιδιώκουν να διευρύνουν την τεχνογνωσία τους, στελέχη από τις εταιρείες ψηφιακών τεχνολογιών που επιζητούν να δικτυωθούν με τα στελέχη εκείνα από τον χρηματοπιστωτικό τομέα τα οποία ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τα εργαλεία που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες, νέοι επιχειρηματίες που προέρχονται από τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο των εταιρειών Fintech, καθώς και στελέχη από επιχειρήσεις όλων των κλάδων που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο καθώς και για τα καινούρια ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που θα τους βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας τους.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://digitalbanking.ethosevents.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: Χριστίνα Τσούχλαρη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, tsouchlari.c@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*