Στην αφετηρία μιας νέας εποχής

Η περίοδος που διανύουμε, διακρίνεται από ρευστότητα στην οικονομία, την εργασία, την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη. Και αυτό οφείλεται στις ραγδαίες μεταβολές που γίνονται, στις ταχύτατες ανατροπές των όσων ισχύουν, την «παραχώρηση» των υφιστάμενων σε κάτι καινούργιο που σηματοδοτεί την είσοδο σε νέα εποχή. 

Η ρευστότητα αναμφισβήτητα αποτελεί «συνθήκη» δημιουργίας και αναγέννησης, αποτελεί αφετηρία για μια νέα εκκίνηση, οδηγεί σε νέες διαδρομές. Στο πλαίσιο αυτό, το Insurance World και οι συντελεστές του, με όραμα, και διάθεση για συνεχή βελτίωση, προχωράμε σε κάτι καινούργιο, ενταγμένο στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Πρωταρχική παραδοχή μας ο διάλογος με τους ανθρώπους του κλάδου. Αυτό θεωρούμε ως τον θεμέλιο λίθο, για να δημιουργήσουμε ένα έντυπο «για την αγορά», χωρίς διακρίσεις, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς μονομέρεια.
Συνδιαλεκτικά, φιλοδοξούμε, να επιτευχθεί και η ανάδειξη του Insurance World σε συνοδοιπόρο του κάθε ασφαλιστικού στελέχους, αλλά και των επιχειρηματιών και των απλών καταναλωτών που ενδιαφέρονται για την ιδιωτική ασφάλιση.
Διακρίνοντας ότι η ασφαλιστική αγορά, αποτελεί κλάδο αιχμής, που μπορεί να ενδιαφέρει κάθε φυσικό πρόσωπο και κάθε επιχείρηση, και αναγνωρίζοντας τα οφέλη που προσφέρει, πιστεύουμε ότι η ανάπτυξή της είναι μονόδρομος. 

Ωστόσο, οι ασφαλιστικές εταιρίες οφείλουν κι αυτές να κάνουν μια «επανεκκίνηση», προκειμένου να ενταχθούν στην εποχή της «επιστημονικοποίησης» της αγοράς, στην εποχή των αυστηρών απαιτήσεων, των ενημερωμένων καταναλωτών, των προκλήσεων, της ανόδου των εργασιών, της ανάγκης για νέους κανόνες πώλησης, της συνεχούς και πλήρους ενημέρωσης, της διά βίου εκπαίδευσης.

Στην αφετηρία της νέας εποχής παίρνουμε θέση δίπλα σας.
Για να συντελέσουμε από κοινού, στην διαμόρφωση των εξελίξεων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*