ΕΙΑΣ, στελέχη, meeting, αποτελέσματα

Πρόγραμμα τεχνικών συμβουλευτικών πωλήσεων υψηλής απόδοσης από το ΕΙΑΣ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τεχνικών συμβουλευτικών πωλήσεων υψηλής απόδοσης – EIAS Certified Specialist in Insurance Advice» θα πραγματοποιηθεί από το ΕΙΑΣ στο εκπαιδευτικό του κέντρο (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) από 7/3 έως  18/4, κάθε Τετάρτη πλην της Μ. Τετάρτης 4/4/2018, 16:00-19:20.

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 24 εκπαιδευτικών ωρών, οδηγεί κατόπιν εξετάσεων στην πιστοποίηση EIAS Certified Specialist in Insurance Advice, η οποία τυγχάνει ευρείας αναγνωρισιμότητας, κύρους και αποδοχής μεταξύ των παραγόντων της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς.

Οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών είναι υπαρκτές, μεγάλες και σημαντικές. Αφορούν πολλές πλευρές της ζωής μας και της ζωής των συμπολιτών μας, παρά τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο οικογενειακό εισόδημα και στην αγοραστική του δύναμη. Η υποχώρηση του κράτους πρόνοιας, οι κίνδυνοι που απειλούν την περιουσία μας και η ευθύνη που πολλοί επαγγελματίες φέρουν έναντι τρίτων αναδεικνύουν τις προαναφερόμενες ευκαιρίες και μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών μας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο ρόλος των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών καθίσταται διαρκώς πιο ορατός, περισσότερο αναγκαίος από ποτέ, καθοδηγητικός και πρωτίστως συμβουλευτικός. Μάλιστα, εν μέσω της κρίσης που διανύουμε, οι καθοδηγητικές και συμβουλευτικές διαστάσεις του ρόλου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών χρειάζεται να αναδειχθούν ακόμη πιο πολύ, προς όφελος της κοινωνίας μας και των πελατών μας. 

  • Γνωρίζουμε, τόσο καλά όσο πρέπει, την ψυχολογία των συνανθρώπων μας και εν δυνάμει πελατών μας;
  • Γνωρίζουμε την αγοραστική τους συμπεριφορά;
  • Αναπτύσσουμε διαρκή καθοδηγητική και συμβουλευτική σχέση με τους συνανθρώπους μας, ώστε έτσι να αναγνωρίζεται ο κρίσιμος ρόλος μας;
  • Ποιες είναι οι αξίες και τα οφέλη των συμβουλευτικών πωλήσεων, έναντι των προϊοντικών ή συμβουλεοκεντρικών;
  • Γιατί και πώς οι συμβουλευτικές πωλήσεις πολλαπλασιάζουν τα αποτελέσματα μας;
  • Είναι πραγματικά οι συμβουλευτικές πωλήσεις στο DNA μας;
  • Τι πραγματικά σημαίνει Cross Selling και Up Selling και πώς μπορούμε να τα εφαρμόσουμε αποτελεσματικά στη δουλειά μας;

Το πρόγραμμα «Τεχνικών συμβουλευτικών πωλήσεων υψηλής απόδοσης – EIAS Certified Specialist in Insurance Advice» απαντά πειστικά στα προηγούμενα ερωτήματα, μεταλαμπαδεύει άριστες πρακτικές (best practices) και προσφέρει την πλέον σύγχρονη επιστημονική και εφαρμοσμένη τεχνογνωσία συμβουλευτικών πωλήσεων, προς όφελος των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όλων των βαθμίδων αφενός, αλλά και των στελεχών πωλήσεων αφετέρου.  

Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι οι εξής:

α.  Να αναδείξει την αξία της συμβουλευτικής, ως τον πλέον ισχυρό «μοχλό» ανάπτυξης των πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών.

β. Να μεταλαμπαδεύσει στους συμμετέχοντες την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική τεχνογνωσία βιώσιμης ανάπτυξης και πολλαπλασιασμού των επιδόσεών τους στις πωλήσεις.

γ. Να αναπτύξει εφαρμοσμένες τεχνικές συμβουλευτικών πωλήσεων, υψηλής αποτελεσματικότητας και ποιότητας.

δ. Να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τα νέα καταναλωτικά πρότυπα και τη νέα αγοραστική συμπεριφορά των πελατών τους, όπως δυναμικά έχουν αλλάξει και συνεχίζουν να αλλάζουν, κατά τα χρόνια της κρίσης.

ε. Να αναπτύξει επαρκώς τις μεθόδους Cross Selling και Up Selling, ως ικανές να πολλαπλασιάζουν το πωλησιακό αποτέλεσμα, να το αυξάνουν διαχρονικά και να ενδυναμώνουν διαρκώς τις σχέσεις εμπιστοσύνης των πελατών προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

στ. Να βοηθήσει ουσιαστικά τους συμμετέχοντες στην πλήρη επίτευξη των πωλησιακών και εισοδηματικών στόχων τους, ακόμη και στην υπέρβασή τους.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 140 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, στο αρχείο ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ_2018.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*