Εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του συνεδρίου «ACT – Move your team to the next level»

Σε συνεργασία με την GAMA Hellas, ο ΠΣΣΑΣ  διοργανώνει εκπαιδευτικό συνέδριο στις 9 και 10/2/2018, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με τίτλο «ACTMove your team to the next level» και επίκεντρο τις νέες τάσεις και προκλήσεις στην ασφαλιστική αγορά.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι:

  • η Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International
  • ο Joe Jordan, χαρισματικός ομιλητής και behavioral finance expert, συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου «Living a Life of Significance» (Acanthus Publishing, 2013)
  • ο Athan Vorilas, CLU, CMFC, CLTC, President / Managing Partner of Lighthouse Financial Network, LLC
  • ο Gary Schwartz, CLU, ChFC, CRPC, Senior Vice President Advisor Growth & Development, North Star Resource Group
  • ο Μάκης Βασιλείου, Senior HR, Leader Chief Trainer, Sales Expert.

Κατά τη διάρκεια της 1ης μέρας θα πραγματοποιηθεί πάνελ «Ρωτήστε τους ειδικούς»: Mrs. Bonnie Godsman, Mr. Joe Jordan, Mr. Athan P. Vorilas,  Mr. Gary H. Schwartz, ενώ τη δεύτερη μέρα εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα «Building a Future Facing Financial Practice» από τον Gary Schwartz.

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA Internationals LAMP και οι διοργανωτές πιστεύουν ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ασφαλιστική αγορά λόγω των διακεκριμένων ομιλητών και των εξειδικευμένων θεμάτων που θα αναπτυχθούν. Είναι το 6ο κατά σειρά συνέδριο με βασικούς ομιλητές από την GAMA International και το 4ο από την ίδρυση της GAMA Hellas.

Η εκδήλωση τελεί υπό υπό την αιγίδα της ΕΑΕΕ και του ΕΕΑ, και πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη ασφαλιστικών εταιρειών-χορηγών. Αναλυτικότερα:

  • PLATINUM SPONSORS είναι οι εταιρίες INTERAMERICAN, NN Hellas και ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης του συνεδρίου.
  • GOLD SPONSORS, οι εταιρίες CNP CYPRIALIFE – ΖΩΗΣ, EUROLIFE ERB Ασφαλιστική, GENERALI Hellas, GROUPAMA Ασφαλιστική, METLIFE και PRIME Insurance.
  • SILVER SPONSORS είναι οι εταιρίες AIG, Eurolife LTD, INTERASCO, Universal Life και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ.
  • PRINT SPONSOR, η LIFE PLAN και με τη συμμετοχή των εταιρειών CROMAR, DAS Hellas και METROPOLITAN HOSPITAL.

Για δήλωση συμμετοχής και αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, ακολουθήστε τους συνδέσμους ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*