Ενισχύει την παρουσία της στην Μ. Βρετανία η HDI Global

Tης Λαλέλας Χρυσανθοπούλου

Σχέδια για δημιουργία νέου τμήματος ασφαλίσεων ατυχημάτων και υγείας στη Μ. Βρετανία ανακοίνωσε η γερμανική εταιρεία βιομηχανικών ασφαλίσεων HDI Global, μέλος του ομίλου Talanx.

Οπως ανακοινώθηκε, το project ενίσχυσης του προφίλ της HDI στη Μ. Βρετανία στο συγκεκριμένο κλάδο αναλαμβάνει ο Kieran Morrin, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στον τομέα ασφαλίσεων ατυχημάτων και υγείας πολλών μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών, όπως η Sompo Canopius η Zurich Insurance και η Chubb.

“Ο Kieran προσελήφθη για να δημιουργήσει την πρότασή μας για τις ασφαλίσεις ατυχημάτων και υγείας για να συμπληρώσει όχι μόνο τις υφιστάμενες καλύψεις που προσφέρουμε στην βρετανική αγορά, αλλά και τα προϊόντα μας στον κλάδο A&H (Accident & Health) ανά τον κόσμο”, σχολίασε ο Richard Taylor, εκτελεστικός διευθυντής της HDI Global για τη Μ. Βρετανία και την Ιρλανδία.

Η πρώτη μας πρόταση για την Μ. Βρετανία είναι ένα προϊόν ομαδικής ασφάλισης για προσωπικά ατυχήματα και επαγγελματικά ταξίδια, το οποίο απευθύνεται στους μεγάλους εταιρικούς μας πελάτες. Δημιουργήθηκε προσεκτικά και έχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα το καταστήσουν ελκυστική πρόταση για τις εταιρίες blue chip που έχουμε στο πελατολόγιό μας”, πρόσθεσε ο κ. Taylor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*