Δύναμις: Οι ενέργειες του 2017 και οι στόχοι για το 2018

της Ελενας Ερμείδου

Την περαιτέρω  ισχυροποίηση της θέσης της, την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την προαγωγή του πολιτισμού στην ασφάλιση έθεσε στόχο για το 2018, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΔΥΝΑΜΙΣ, κ. Δημήτριος Α. Χριστοδουλιάς κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, εκφράζοντας αισιοδοξία. Η Δύναμις αξίζει να σημειωθεί εντός του 2018 θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες της σε νέο αυτόνομο κτίριο στο Μαρούσι

Κάνοντας, παράλληλα έναν σύντομο απολογισμό των ενεργειών του 2017 τόνισε πώς παρά τον έντονο ανταγωνισμό και το ασταθές οικονομικό περιβάλλον, η Δύναμις, η οποία μετρά πλέον 41 χρόνια λειτουργίας, εμφάνισε εξαιρετικά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση επιβραβεύονται.

«Το 2017 αποτέλεσε μία ιδιαίτερη χρονιά για τη ΔΥΝΑΜΙΣ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Για την Δύναμις, το 2017 είχε ιδιαίτερη σημασία, επίσης για έναν ακόμα λόγο, η εταιρεία προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση, αγοράζοντας ένα αυτόνομο κτίριο στο Μαρούσι, εξαιρετικών προδιαγραφών, στο οποίο θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες της εντός του 2018, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της

Για την πρόθεση της εταιρείας να ενισχύσει το προσωπικό της με νέους ανθρώπους τους οποίους η εταιρεία στηρίζει και στους οποίους στηρίζεται ενημέρωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, κ. Παύλος Γ. Καρακώστας.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στην ορθολογιστική πολιτική που εφαρμόζει η εταιρεία εμφανίστηκε ενάντια στην πολιτική των «πτωχευτικών» ασφαλίστρων που υιοθετείται στην αγορά, τονίζοντας ότι στόχος της ΔΥΝΑΜΙΣ ήταν, είναι και θα παραμείνει, να διατηρήσει την αξιοπιστία της, στηρίζοντας τους ασφαλισμένους της και τους συνεργάτες της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ αναγνωρίζοντας την προσφορά του ανθρώπινου δυναμικού της στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της, βράβευσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη που ξεχώρισαν για την πολυετή προσφορά τους στην εταιρία και για τη συνδρομή τους στην εξέλιξη της, κατά το 2017.

Ειδικότερα, βραβεύτηκαν:

  • Ο κ. Αθανάσιος Ριζογιάννης, από τη Διεύθυνση Λογιστηρίου, για την προσπάθεια και την αφοσίωση που επέδειξε στην εργασία του, κατά το έτος 2017.
  • Το δυναμικό της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου, για την προσπάθεια και την αφοσίωση που επέδειξε στην εργασία του, κατά το έτος 2017.
  • Η κα Ξένια Χαρίτου, Γραμματεία Διοίκησης, για τα 25 χρόνια προσφοράς της στην εταιρία.
  • Ο κ. Χαράλαμπος Ριζογιάννης, από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, για τα 25 χρόνια προσφοράς του στην εταιρία.

Η νέα χρονιά βρίσκει τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλες τις προκλήσεις και με όλα τα εχέγγυα για υγιή ανάπτυξη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*