Μπρος οι «μηχανές» της ΕΑΕΕ: Δράσεις σε 6 άξονες το 2018

της Ελενας Ερμείδου

Εξι κύριες πρωτοβουλίες αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων η ΕΑΕΕ για το 2018, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημήτρη Μαζαράκη, επιχειρώντας να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά, να προσεγγίσει και να «μιλήσει» στο μέσο έλληνα.

  • Η πρώτη βασική πρωτοβουλία αφορά στην λύση του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτου, οι ζημιές του οποίου κάθε μήνα φτάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ. Η λύση αναμένεται να δοθεί κατά το 2ο τρίμηνο του 2018.
  • Μέσα στο 2ο εξάμηνο να είναι σε θέση οι ζημιωθέντες της Ασπίς που φτάνουν τις 90.000 – 100.000 να πάρουν κάτι έναντι.
  • Να προχωρήσει η διαδικασία με τα ιατρικά πρωτόκολλά
  • Να εκδοθούν οι δείκτες υγείας που ετοιμάζει η ΕΑΕΕ
  • Να εκδοθεί κώδικας δεοντολογίας για την οδική βοήθεια
  • Να προτείνει λύσεις σε ό,τι αφορά την υγεία, τις συντάξεις και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Παράλληλα η ΕΑΕΕ εγκαινίασε την νέα της ιστοσελίδα στα Social Media, ενώ από τις 19 Ιανουαρίου 2018 βγαίνει στον αέρα η νέα της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Μέσα στο 2018 επίσης σχεδιάζει δράσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη θεμάτων όπως η υγεία και η νεανική επιχειρηματικότητα.

Δρομολογεί δράσεις σε σχολεία και συναντήσεις με περίπου 19.000 παιδιά με τα οποία θα συνομιλήσει για την επιχειρηματικότητα, τους κινδύνους που εγκυμονεί και τις λύσεις που υπάρχουν.

Ανακοινώθηκε, τέλος επίσημα δια στόματος του Προέδρου της ΕΑΕΕ η διεξαγωγή του 20ου Συνεδρίου της ΕΑΕΕ στο Κόστα Ναβαρίνο αντί για την Υδρα. Εκ των πρωτοβουλιών της ΕΑΕΕ η προσέγγιση τοπικών φορέων και επιμελητηρίων με στόχο την παρουσία του στο συνέδριο και την ενδυνάμωση της περιοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*