Στη Θεσ/νίκη το 24o Συνέδριο του Insurance Forum

Έχουν επηρεάσει οι νομοθετικές αλλαγές την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και πόσο θα την επηρεάσουν ακόμα στο άμεσο μέλλον; Ποιες είναι αυτές οι τεχνολογίες που πρέπει να αναπτύξει και με τις οποίες θα πρέπει να εξοικειωθεί ο επαγγελματίας διαμεσολαβητής σήμερα; Υπάρχουν πλεονεκτήματα και προοπτικές καριέρας για τους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν στο 24o Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr και της Insurance Innovation, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη (The ΜΕΤ HOTEL, 15.30-21.00), με θέμα  «Η επόμενη μέρα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Θεσμικές αλλαγές και ανάπτυξη».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Insurance Innovation με τίτλο «IDD – Ένας πρακτικός οδηγός». Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II, ARAG SE Ελλάδος. 

Το νέο Συνέδριο του InsuranceForum.gr αποτελεί την ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Βορείου Ελλάδος που παραδοσιακά κάθε χρόνο διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη. Με νέο σχεδιασμό και με νέα επίκαιρη θεματολογία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Τα θέματα των τριών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

  1. Η νέα πραγματικότητα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, θεσμικές αλλαγές και εφαρμογή.
  2. Τεχνολογία και εξελίξεις. Πόσο απαραίτητη είναι για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή;
  3. Νέο αίμα στον ασφαλιστικό κλάδο. Κίνητρα και προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου. Γιατί να ακολουθήσει ένας νέος το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν μέλη του ΕΕΘ, φορείς διαμεσολάβησης και πολλά άλλα σημαντικά στελέχη του κλάδου.

Ο σκοπός της Συνεδρίου είναι διπλός και αποσκοπεί αφενός στην εις βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου στην εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Χορηγοί Συνεδρίου

Ασφαλιστικές εταιρείες: ARAG, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, DAS HELLAS

Μεσιτικές εταιρείες: CROMAR INSURANCE BROKERS LTD, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY COVERHOLDER AT LLOYDS, INSURANCE PRO ONLINE BROKERS, BROKINS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εταιρεία επισκευής κρυστάλλων οχημάτων: GLASSDRIVE

Εταιρεία Πραγματογνωμόνων: Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ ΕΠΕ

Υποστηρικτές: Mr. KTEO, ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των παρακάτω φορέων

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.)

Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (Ε.Α.Δ.Ε.)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr – pasfe.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικά sites : euro2day.gr – sofokleousin.gr – marketnews.gr – reporter.gr – dikaiologitika.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: biscotto Thessaloniki – Focus fm 103,6 – ola Thessaloniki – Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 – thessnews – voria.gr – seleo.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ.: 2312201003 (υπεύθυνος: κ. Αριστείδης Βασιλειάδης).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*