Στο Ναύπλιο το Δίκτυο Exclusive της Groupama

Επενδύοντας σταθερά στις σχέσεις με τους Συνεργάτες της, η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε στα μέσα Ιανουαρίου τριήμερη ενημερωτική συνάντηση στο Ναύπλιο για τα μέλη του Δικτύου Αποκλειστικής Συνεργασίας Exclusive. Εκεί η Εμπορική Διεύθυνση και στελέχη άλλων τμημάτων της Groupama Ασφαλιστική, μαζί με τους Συντονιστές και κορυφαίους Συνεργάτες του Δικτύου Exclusive, είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον απολογισμό της περσινής χρονιάς.

Η σχέση εμπιστοσύνης και η άριστη επικοινωνία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα στην εταιρεία και το αποκλειστικό δίκτυο της, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, συντέλεσαν σε σημαντικές επιτυχίες μέσα στο 2017, οι οποίες και παρουσιάστηκαν στη συνάντηση. Παράλληλα τέθηκαν και οι στόχοι για το 2018, καθώς και τα αντίστοιχα σχέδια δράσης για την επίτευξη τους. Σκοπός της Groupama, η νέα χρονιά να καταγράψει εξίσου θετικά αποτελέσματα με την προηγούμενη, «πάντα στο πλαίσιο μιας δημιουργικής και παραγωγικής συνεργασίας».

Τέλος, μέσα από διαδραστικά και συμμετοχικά παιχνίδια teambuilding, οι Συνεργάτες διασκέδασαν δημιουργικά, χαλάρωσαν και ξεκουράστηκαν αφήνοντας για λίγο πίσω τους το άγχος της καθημερινότητας. «Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους Συνεργάτες της, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία τους, με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*