Ερρίκος Ντυνάν: Δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από το Ιατρικό Αθηνών 

Ν. Σακελλαρίου

Σε δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον εγχώριων επενδυτών για την απόκτηση του «Ερρίκος Ντυνάν»  από το Ιατρικό Αθηνών έστω και ως ΄κίνηση αντιπερασπασμού’ μετά την αποτυχία της πρότασης για το Υγεία  όπως είχε γράψει το I.W.  Σύμφωνα με πηγές της κλινικής, «δεν υπάρχει κάτι προς σχολιασμό αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση κατατεθημένη».

«Μόνον συγκεκριμένες και αξιόπιστες προτάσεις και πάντοτε εντός του πλαισίου των προβλεπόμενων διαδικασιών που περνούν μέσα από διεθνή διαγωνισμό, θα εξεταστούν ως προς τα μελλοντικά βήματα του Ερρίκος Ντυνάν» αναφέρουν κύκλοι που πρόσκεινται στη διοίκηση του νοσοκομείου και της Τράπεζας Πειραιώς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, με αυτή την επισήμανση, πηγές του νοσηλευτικού κέντρου, αλλά και της ιδιοκτήτριας Τράπεζας Πειραιώς σχολίαζαν τις κινήσεις που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες, με την δημοσιοποίηση της πρόθεσης εξαγοράς του νοσοκομείου της οδού Μεσογείων από ανταγωνιστικούς φορείς.

Τα ίδια στελέχη «αντιμετώπιζαν τα σχέδια αυτά περισσότερο ως κίνηση αντιπερισπασμού μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που γίνεται ολοένα και σκληρότερο, λόγω και της επιστροφής του Ερρίκος Ντυνάν -όπως αναφέρουν- σε μια προνομιακή θέση στο εγχώριο σύστημα υγείας, παρά ως απόφαση που συνδέεται με έναν σοβαρό επενδυτικό σχεδιασμό». Αναφέρουν επίσης ότι «για το μέλλον του νοσοκομείου οι προβλεπόμενες διαδικασίες θα ακολουθηθούν χωρίς βιασύνη».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*