Δύο στόχους κάνει πράξη η Interamerican

της Ελενας Ερμείδου

Διττός είναι ο στόχος της Interamerican για το 2018: Πρώτον, η εταιρεία θέλει να αυξήσει τα μερίδια της μέσα από τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που γίνονται στο ασφαλιστικό. Δεύτερον, να πλησιάσει πραγματικά τους πολίτες και να καλύψει με τον πιο εύστοχο τρόπο τις ασφαλιστικές τους ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάζει να εισάγει  στην αγορά νέα επενδυτικά προϊόντα υψηλών αποδόσεων, παράλληλα και να επικεντρωθεί περισσότερο στα παραδοσιακά προϊόντα ζωής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του IW.

Σε ό,τι αφορά τα κλασσικά ασφαλιστικά ζωής, σχεδιάζει να ρίξει τα τιμολόγια, ώστε να γίνουν πιο προσιτά στην ευρύτερη κοινωνία, αναγνωρίζοντας, βεβαίως τις σημερινές ανάγκες και την φθίνουσα πορεία των υπηρεσιών που παρέχει το σύστημα της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης.

Η Interaramerican συνεργάζεται με τις: Black Rock, JP Morgan, Picted, Amundi, Franklin Templeton Investments.

Ηδη, η ασφαλιστική αναδιαμόρφωσε το πλήθος των προσφερομένων Αμοιβαίων Κεφαλαίων, αποσκοπώντας στη διαμόρφωση μιας πιο ορθολογικής σύνθεσης του Capital.

Το σύστημα αποταμίευσης και επένδυσης Capital έχει δύο πυλώνες:

Τον πυλώνα αποταμίευσης-σύνταξης μέσω των προγραμμάτων περιοδικών καταβολών Capital SAVE και Capital PENSION και τον πυλώνα της επένδυσης, μέσω του προγράμματος εφ’ άπαξ καταβολής Capital INVEST.

Οι δύο πυλώνες έχουν κοινή πλατφόρμα το σύνολο των διατιθεμένων Αμοιβαίων Κεφαλαίων, τα οποία διαχειρίζονται οι συνεργαζόμενοι επενδυτικοί οίκοι.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*