Φροντιστηριακό πρόγραμμα για την απόκτηση πιστοποιητικού επιπέδου Α΄

Ένα νέο φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις των υποψηφίων προς απόκτηση πιστοποιητικού επιπέδου Α΄ από τη ΔΕΙΑ της Τράπεζας της Ελλάδος.

Το ΕΙΑΣ πραγματοποιεί από το 2002 φροντιστηριακά προγράμματα για τις εξετάσεις των υποψηφίων για όλες τις κατηγορίες διαμεσολαβητών, με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Επιπέδου Α΄ σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 16/21.5.2013 και την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 46/4.12.2014 , θα διεξαχθούν στην Αθήνα το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.

Οι υποψήφιοι διαμεσολαβητές μπορούν να βρουν την ύλη των εξετάσεων στο site του ΕΙΑΣ www.eias.gr ή στο site της Τράπεζας της Ελλάδος www.bankofgreece.gr, καθώς και ό,τι αφορά στις οδηγίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής και το τέλος των εξετάσεων, ακολουθώντας τους  παρακάτω συνδέσμους:

Εξεταστέα Ύλη – Πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄ (Το αρχείο των ερωτήσεων τροποποιήθηκε στις 3.10.2016).

Αίτηση συμμετοχής στις Εξετάσεις Επιπέδου Α – ΑΘΗΝΑ

Οδηγίες για συμπλήρωση της Αίτησης – ΑΘΗΝΑ

Το ΕΙΑΣ για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων οργανώνει φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’, διάρκειας 16 εκπαιδευτικών ωρών, στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού του κέντρου (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος), στις παρακάτω ημερομηνίες:

 · Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018: 14:00 – 19:00

· Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018: 14:00 – 19:00

· Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018: 16:00 – 19:15 (επανάληψη & test προσομοίωσης)

Τα θέματα διδασκαλίας για το πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄ θα καλύψει η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου,Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το φροντιστηριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

· Παραδόσεις της ύλης που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι

· Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα

Το ΕΙΑΣ για τη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις του πιστοποιητικού επιπέδου Α΄της ΤτΕ, δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθούν όσες φορές επιθυμούν σε μια σειρά από ηλεκτρονικά τεστ αυτοαξιολόγησης, εμπεριέχοντας το σύνολο των ερωτήσεων που δημοσίευσε η ΤτΕ.

Κόστος Συμμετοχής

 · εξατομικευμένες συμμετοχές: €150

· πολλαπλές συμμετοχές (άνω των δύο): €130

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*