Στιγμιότυπο από το πρόσφατο χριστουγεννιάτικο παζάρι για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που φιλοξένησε η INTERAMERICAN στα κεντρικά γραφεία της

INTERAMERICAN: Ασφαλίζει δωρεάν 103 οχήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το ουσιαστικό κοινωνικό έργο του οργανισμού «To Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρίζει έμπρακτα, με την πολυετή και συνεχή υποστήριξή της, η INTERAMERICAN.

Η χορηγική σύνδεση της εταιρείας με τον οργανισμό έχει ως βάση την παροχή ασφαλιστικών καλύψεων για τις λειτουργικές ανάγκες και δραστηριότητές του. Ειδικά για φέτος, η INTERAMERICAN ανανεώνει τη δωρεάν ασφάλιση 103 οχημάτων ποικίλων χρήσεων που κάλυψε για αστική ευθύνη κατά το 2017, συνολικής αξίας ασφαλίστρου 37.400 ευρώ. Συγκεκριμένα πρόκειται για 10 ασθενοφόρα, 18 ΙΧ φορτηγά, 49 ΙΧ επιβατικά, 16 λεωφορεία, 6 δίκυκλα και 4 ειδικού τύπου οχήματα. Επισημαίνεται ότι ο στόλος οχημάτων του οργανισμού από το 2012 έως σήμερα έχει αυξηθεί κατά 72%!

Την περασμένη χρονιά η εταιρεία κάλυψε επίσης ως χορηγός ασφάλισης για αστική ευθύνη τρία παζάρια του οργανισμού: το πασχαλινό και το χριστουγεννιάτικο στο μετρό της πλατείας Συντάγματος, καθώς επίσης και το σχολικό στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens». Ακόμη, φιλοξένησε αντιστοίχως τρία παζάρια στις εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων της, με συνεισφορά σε αγορές ειδών από τους εργαζομένους της.

«Η προσφορά της INTERAMERICAN είναι ιδιαίτερα σημαντική σε απόδοση κοινωνικής αξίας, πολύτιμη για τη λειτουργία του οργανισμού, πολύ περισσότερο επειδή στο σημερινό περιβάλλον δοκιμάζεται έντονα και ο επιχειρηματικός κόσμος. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ανήκει σε όλους εμάς, όσοι μοιραζόμαστε ως πρόσωπα και επιχειρήσεις το ίδιο όραμα και τις αξίες για τη φροντίδα, την αξιοπρέπεια  και την ισότητα των παιδιών» τονίζει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος ΔΣ του οργανισμού. Σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού», στα 22 πλέον χρόνια της δράσης του, έχει στηρίξει περισσότερα από 1.350.000 εκατομμύρια παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο της ανάληψης πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας, οργανώνει ετησίως πολλές δράσεις εστιασμένες στην ευαίσθητη παιδική ηλικία και ειδικότερα σε παιδιά που απειλούνται από έκθεση σε κινδύνους λόγω οικογενειακού-κοινωνικού περιβάλλοντος ή εγκατάλειψης.

Επιζητώντας την απόδοση αξίας στην κοινωνία, η εταιρεία εγγράφει ανάλογες πρωτοβουλίες και για τα παιδιά στη γενικότερη υιοθεσία των τεσσάρων πρώτων, κατ’ εξοχήν κοινωνικών, από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει εξαγγείλει ο ΟΗΕ και οι οποίοι αφορούν την αντιμετώπιση της φτώχειας και της πείνας, την εξασφάλιση καλής υγείας και την εκπαίδευση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*