Η Ναταλία Γιαννιού νέα Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing της Interasco ΑΕΓΑ

Την ανάθεση των ευθυνών της Διεύθυνσης Πωλήσεων & Marketing στο διακεκριμένο στέλεχος της εταιρείας Ναταλία Γιαννιού ανακοίνωσε η Interasco, μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Ζαχαρόπουλου.

Η έως τώρα Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πωλήσεων έχει διατελέσει για πάνω από 20 χρόνια κορυφαίο στέλεχος πωλήσεων στην ασφαλιστική αγορά, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. Από τη νέα της θέση αναλαμβάνει τη συνέχιση του επιτυχούς επιχειρηματικού πλάνου της εταιρείας και σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων αλλά και των νέων στόχων της.

Σε δήλωσή του ο Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, αναφέρει: «Η εταιρεία, τοποθετώντας τη Ναταλία Γιαννιού στη θέση της Διευθύντριας Πωλήσεων & Marketing, αναδεικνύει την αξία που δημιουργεί για τα στελέχη της, αναγνωρίζοντας την απόδοση και συμβολή τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για την εξέλιξή τους. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί επάξια στα νέα της καθήκοντα και της εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο κ. Σαΐας ευχαριστεί τον Θ. Ζαχαρόπουλο για τη μακρά συνεργασία και συνεισφορά του στο έργο της εταιρείας, και του εύχεται καλή συνέχεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*