«Προσέγγιση» της ρωσικής αγοράς ιατρικών υπηρεσιών υγείας

Πολυεπίπεδη παρουσία σε μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις Ιατρικού Τουρισμού, τη MedΤravel Expo της Ρωσίας είχε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στο πλαίσιο της στρατηγικής του εξωστρέφειας αλλά και της προσέγγισης με συντεταγμένες ενέργειες της ρωσικής αγοράς, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική.

Ο Όμιλος συμμετείχε ως χορηγός στην ετήσια έκθεση «Ρωσική Υγεία», η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον  κοινού και επαγγελματιών όλων των τουριστικών κλάδων. Στo πλαίσιo της έκθεσης πραγματοποιήθηκε το «Greek Health Tourism Forum & Workshop» με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο Ιπποκράτης σας καλεί», που αποτελεί μία πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας.

Το φόρουμ διεξήχθη με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων ρωσικών τουριστικών γραφείων, εξειδικευμένων στον ιατρικό τουρισμό όπως και κρατικών λειτουργών, εκπροσώπων του ρωσικού κράτους. Οι προσκεκλημένοι έδειξαν ενδιαφέρον για τον εξειδικευμένο αυτό κλάδο υπηρεσιών της ελληνικής αγοράς και φιλοξενήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο B2Β επιχειρηματικών συναντήσεων στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Υγείας, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συμμετείχε με επιτυχία σε Ιατρικό Συνέδριο που διοργανώθηκε από τη Ρωσική Ένωση Ορθοπαιδικών Τραυματολόγων της Ρωσίας, με θέμα «Όγκοι Οστών».

Ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δήλωσε σχετικά: «Στοχεύοντας στην παροχή κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών διεθνώς, αλλά και χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του στρατηγικού του πλάνου, επενδύοντας με συνέπεια και με συντεταγμένες ενέργειες στην οικοδόμηση ενός ισχυρού brand name για τη χώρα μας στον Ιατρικό Τουρισμό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*