Δυναμικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς για τη MEGA BROKERS στο MONEY SHOW

Μια εκδήλωση όπου η αυξημένη συμμετοχή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών επιβεβαίωσε τη δυναμική παρουσία της MEGA BROKERS στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Money Show, 7-9 Ιανουαρίου στο HILTON.

Παρουσία 250 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ελεύθερου δικτύου ο Πρόεδρος της MEGA BROKERS κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε πως «ο ασφαλιστής του μέλλοντος θέλει τεχνογνωσία για να αφομοιώσει την τεχνολογία και έχει ανάγκη να εκπαιδευτεί».

Εκτίμησε ότι το 2018 αναμένεται να γίνει «έκρηξη στις πωλήσεις στα Συνταξιοδοτικά- Αποταμιευτικά προγράμματα καθώς υπάρχει κοινό που μπορεί και ενδιαφέρεται να πληρώσει για να διασφαλίσει το μέλλον του. Το ίδιο θα συμβεί και με τις Αστικές Ευθύνες και τις ασφάλειες Μόλυνσης Περιβάλλοντος».

Στην πρόκληση αυτή η MEGA BROKERS είναι έτοιμη να ανταποκριθεί, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζεται και για την συνέχεια, διευκρίνισε ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν πανηγυρίζουμε για την επιτυχία των αριθμών και τον υψηλότερο δείκτη κερδών μας. Μας ενδιαφέρει πρωτίστως η πρωτοπορία που αφορά την οργάνωση, την τεχνολογία, την καινοτομία».

Ανοίγοντας τις εργασίες της εκδήλωσης ο κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, ανακοίνωσε πως η MEGA BROKERS το 2017 κατέγραψε σημαντική αύξηση στο χαρτοφυλάκιό της, η οποία και θα ανακοινωθεί άμεσα στο Ετήσιο Συνέδριό της. Αναφέρθηκε επίσης στα μελλοντικά σχέδια εκτιμώντας ότι το 2018 υπάρχουν φιλόδοξες προοπτικές.

Τόνισε πως η Mega Brokers επενδύει στη στην δια βίου εκπαίδευση των συνεργατών της, δημιουργεί μηχανισμούς και ζήτησε από τους συνεργάτες της να συμμετέχουν ενεργά και να συνεχίσουν να αποστέλλουν αιτήματα για εκπαίδευση.

Στην συνέχεια ο κύριος Γιάννης Παππάς, Διευθυντής Κλάδου ζωής ανακοίνωσε πως η εταιρία ενισχύει τον τομέα Υγείας και σύντομα ολοκληρώνει καινοτόμες εφαρμογές που θα βελτιώσουν σημαντικά τη καθημερινότητα των συνεργατών της και αφορούν σχετικό πρόγραμμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «HERMES» ενώ ξεκινά Δωρεάν παροχή πρωτοβάθμιας Υγείας σε όλους τους πελάτες των συνεργατών της.

Τόνισε την εξαιρετική αύξηση εργασιών του Κλάδου το 2017 και η εταιρία συνεχίζει σταθερά σε μια πορεία που έχει χαράξει ακόμη πιο δυναμικά και για το 2018.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σεμινάριο που διοργάνωσε η MEGA BROKERS σε συνεργασία με την ERGO Ασφαλιστική και κεντρικό ομιλητή κύριο Κωνσταντίνο Ακριβόπουλο με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις αντιρρήσεις των δύσκολων πελατών με την τεχνική ITESA» καθηλώνοντας τους συμμετέχοντες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*