Ο κ. Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, παραλαμβάνει το βραβείο

Η Allianz Ελλάδος βραβεύεται ως True Leader 2016

Η Allianz Ελλάδος βραβεύθηκε ως True Leader για τέταρτη συνεχή χρονιά από την ICAP Group, στον κορυφαίο θεσμό που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Ο ετήσιος θεσμός True Leaders ανέδειξε τις εταιρίες και ομίλους που ξεχώρισαν το 2016, σημειώνοντας υψηλή επίδοση ταυτόχρονα στα ακόλουθα συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια:

  • Η εταιρεία συγκαταλέχθηκε στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους.
  • Η εταιρεία συγκαταλέχθηκε στις 500 εταιρείες ή στους 200 ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και αύξησε το προσωπικό της την τελευταία χρονιά.
  • Έχει υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας).
  • Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου δραστηριότητάς της με βάση τον κύκλο εργασιών.

Η Allianz ήταν μια από τις 68 εταιρίες και ομίλους που  πέτυχαν να διακριθούν ταυτόχρονα στα παραπάνω κριτήρια.

Μέλος μιας από τις μεγαλύτερες χρηματοοικονομικές κοινότητες στον κόσμο, η Allianz Ελλάδος ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις προκλήσεις του 2016, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας από το σύνολο των δραστηριοτήτων της (ασφαλίσεις, αμοιβαία κεφάλαια και λοιπές θυγατρικές) για το 2016 έκλεισε στα 193,4 εκατ. €, με κέρδη EBITDA στα 7,5 εκατ. €, και συνολικό προσωπικό 236 άτομα.

Mε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ασφαλιστική ανάγκη, το 2016 βρήκε την Allianz Ελλάδος να εξυπηρετεί πάνω από 270.000 πελάτες, οι οποίοι την αναδεικνύουν από το 2015 μέχρι το 2017 (πηγή: MRB, Έρευνες NPS Κλάδος Γενικών Ασφαλίσεων 2015-2017) ως την εταιρεία με τον υψηλότερο Δείκτη Καθαρών Υποστηρικτών στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων της ελληνικής αγοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*