Παρουσίαση ομιλητών ημερίδας MDRT Day in Thessaloniki «Αποφάσισε…Δεσμεύσoυ…Πέτυχε» (5η Εβδομάδα Παρουσίασης)

 

H Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος 2017-2018, ενόψει της Ημερίδας MDRT Day in Thessaloniki «Αποφάσισε… Δεσμεύσoυ… Πέτυχε» που διοργανώνεται την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 09:15 (στο MET HOTEL, αίθουσα Μαΐστρος, τηλ. +30 2310 017 000, Fax: +30 2310 017 100, e-mail: themethotel@chandris.gr, 26ης Οκτωβρίου 48, 54627 Θεσσαλονίκη) ξεκίνησε την παρουσίαση των ομιλητών της που θα ολοκληρωθεί την 12η Ιανουαρίου 2018 και θα παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει με μεγάλη συμμετοχή από Κύπρο, Αθήνα και από όλη την Ελλάδα.
Στη συμμετοχή θα συμπεριλαμβάνεται γεύμα-καφές, ομιλίες διακεκριμένων συναδέλφων μελών του MDRT (από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό), ανάπτυξη πρακτικών και ιδεών πωλήσεων στα πρότυπα του MDRT, εκπαιδευτικές εισηγήσεις για τις εξελίξεις στο επάγγελμα, διαδραστικές ομιλίες και μία εξαιρετική ομαδική δραστηριότητα σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η ημερίδα θα κλείσει με τον ΚΕΥ ΝΟΤΕ Speaker σε μία ομιλία έκπληξη.
Η είσοδος στο χώρο θα γίνεται με την προσκόμιση της απόδειξης πληρωμής
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET στην παρακάτω διεύθυνση:
https://form.jotformeu.com/72865130884362

NAJI HADDAD

Μετά από αρκετά χρόνια στον τραπεζικό τομέα, ο Naji Haddad κινήθηκε προς τις χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Ήθελε να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να εξασφαλίσουν το δικό τους μέλλον, καθώς και των οικογενειών τους. Ως αυτοδημιούργητος άνθρωπος, εργάστηκε για την ανάπτυξη των ικανοτήτων και των γνώσεών του σε όλα τα επίπεδα: διαβάζοντας βιβλία, παρακολουθώντας εκπαιδευτικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο και συμμετέχοντας σε σεμινάρια.
Συνεχώς περιβάλλεται από τους καλύτερους εκπαιδευτές στον τομέα του κι αυτό τον βοήθησε να βελτιώσει τις προσωπικές και επαγγελματικές του δεξιότητες. Ο Naji πιστεύει ότι η ζωή έχει να κάνει με τις επιλογές κι αυτός επέλεξε την επιτυχία. Ήταν σύμμαχος του σε όλη την καριέρα του μέχρι σήμερα.
Μερικά από τα πιο σημαντικά επιτεύγματά του στη ζωή και την καριέρα του ήταν: να γίνει μέλος του MDRT, αλλά και εκπρόσωπος της εταιρίας και της χώρας του, να συμμετάσχει σε διάφορα παγκόσμια συνέδρια σε περισσότερες από 28 χώρες, να λάβει μέρος σε ένα fire walk με τον Anthony Robbins, «Ελευθερώστε τη δύναμη μέσα σας» και το πιο σημαντικό, να προστατεύσει περισσότερες από 800 οικογένειες. Με τους πελάτες του έχουν γίνει φίλοι, ακόμα και οικογένεια. Κάνοντας χρήματα είναι καλό, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα είναι καταπληκτικό, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για το Naji, από την παράδοση μιας επιταγής προς έναν πελάτη. Στις δύσκολες στιγμές, ο Naji παρέχει οικονομικό στήριγμα στους πελάτες του και τους ανακουφίζει από οικονομικά και συναισθηματικά βάρη.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 16 ετών, ο Naji έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στον τομέα του. Σέβεται τον ανταγωνισμό και πάντα στοχεύει ψηλότερα. Ο Naji είναι ο ιδρυτής της «LEGACY BUILDERS», μιας εταιρείας συμβούλων, που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε Λιβανέζους και Άραβες ομογενείς, δίνοντάς τους τις καλύτερες υπηρεσίες παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών. Πιστεύει ότι οι πελάτες του και ο ίδιος θα πρέπει να «ζήσουν με αξιοπρέπεια και να αφήσουν μια κληρονομιά».

ΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Είναι συγγραφέας 30 βιβλίων σε θέματα πωλήσεων, παρακίνησης, ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης. Οι σπουδές του είναι πολλές και πολυδιάστατες και συμπεριλαμβάνουν Διοίκηση Επιχειρήσεων, Master στο Ναυτασφαλιστικό Δίκαιο, Business & Life Coaching, Δεξιότητες Συμβουλευτικής, Συνθετική Ψυχοθεραπεία και Εκπαίδευση Ενηλίκων από πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Έχει διατελέσει σύμβουλος εκπαίδευσης και παρακίνησης στις ασφαλιστικές εταιρίες ΑΣΤΗΡ, NATIONALE NEDERLANDEN και έχει γράψει και εκπαιδευτικά εγχειρίδια ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ σε θέματα πωλήσεων, εξεύρεσης πελατών και τηλεμάρκετινγκ για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιριών όπως οι AXA, INTERAMERICAN, INTERNATIONAL LIFE, εταιριών Δικτυακού Μάρκετινγκ όπως οι FOREVER LIVING PRODUCTS, FM INTERNATIONAL, TEOROS YVES ROCHER και
άλλων.

Σήμερα εκπαιδεύει επιχειρήσεις και στελέχη τους σε θέματα πωλήσεων, επίτευξης στόχων και παρακίνησης και συμβουλεύει άτομα και επιχειρηματίες σε θέματα business & personal coaching και ψυχολογίας.

Για κάθε πληροφορία ή απορία σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται για τις παραπάνω εγγραφές, αλλά και για να αποστείλετε τις προτάσεις σας μπορείτε να επικοινωνείτε  στα εξής:

Facebook: MDRT Hellas
e-mail: mccmdrthellas@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*