Επιστροφή ασφαλίστρων και το 2017 με τον «Ασφαλιστικό Γονέα»

Με περισσότερα από 260.000 ευρώ επιβράβευσε η Ευρωπαϊκή Πίστη τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας το 2017. Πρόκειται για επιστροφή ασφαλίστρων την οποία εξασφαλίζουν οι κάτοχοι του προγράμματος πραγματοποιώντας απλώς τις καθημερινές τους αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει αναπτύξει ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων με τον Ασφαλιστικό Γονέα επιχειρήσεων, το οποίο διευρύνεται συνεχώς μέσω νέων συνεργασιών.

Ενδεικτικά για το 2017 αναφέρονται οι εταιρίες Πλαίσιο, Prince Oliver, Volton, oroloi.gr, kosmima.gr, οι οποίες μαζί με τις ήδη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις Σκλαβενίτης, Revoil, Μασούτης, Market In, Green, Notos Galleries, Notos Home, Sephora, Vodafone, Adidas, Pet City, Ανδρεάδης Homestores κ.ά., αποτελούν το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων μέσω του οποίου οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας μπορούν να διαμορφώσουν οι ίδιοι, ανάλογα με τις καθημερινές τους αγορές:

  • τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη
  • τις δωρεάν αγορές για την οικογένειά τους, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής τους από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή να μάθει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί τον ιστότοπο www.asfalistikosgoneas.gr, να κατεβάσει δωρεάν το app του προγράμματος ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 5.000 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*