Interlife, κτίριο

Nέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες από την Interlife

της Έλενας Ερμείδου

Εν όψει μετάβασης της ασφαλιστικής αγοράς στην νέα ψηφιακή εποχή, η Interlife Ασφαλιστική παίρνει τέσσερεις επιπλέον νέες πρωτοβουλίες σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο Διευθυντής Αποζημιώσεων & Αν/τής  Διευθύνων Σύμβουλος της INTERLIFE  Ασφαλιστικής, Κωνσταντίνος Βοτσαρίδης στο Πολυσυνέδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη  με θέμα “Ψηφιακή  Επιχειρηματικότητα: Προοπτικές & Μέλλον.

Ειδικότερα, οι πρωτοβουλίες έχουν να κάνουν:

– Με την χρήση των digital marketing εργαλείων, δίνοντας στους Συνεργάτες τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών, οι οποίες είναι πλέον προσωποποιημένες.

– Με τον σχεδιασμό mobile εφαρμογής η οποία θα παρέχει στους Συνεργάτες τη δυνατότητα χρήσης όλων των υπηρεσιών της εταιρίας καθώς και προώθηση συστήματος για mobile POS.

Επίσης προγραμματίζεται:

– Ο σχεδιασμός ψηφιακών προϊόντων με στόχο την  αξιοποίηση του internet of things και την εκμετάλλευση των τεχνολογικών δυνατοτήτων που παρέχει.

– και η ενδυνάμωση και θωράκιση της Ασφάλειας της Εταιρίας από την αυξανόμενη απειλή των κυβερνοεπιθέσεων.

Το Cyber Insurance θα απασχολήσει, εντονότατα στο άμεσο μέλλον, και η INTERLIFE παίρνει τα μέτρα της από σήμερα δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια των Πληροφορικών της Συστημάτων, καταλήγει ο κος Κωνσταντίνος Βοτσαρίδης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*