IDD και Ενιαίο Μητρώο κεντρικά ζητήματα στην ετήσια συνέλευση της ΠΟΑΔ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ).

Στο πλαίσιό της συνέλευσης παρουσιάστηκε στους συμμετέχοντες από τη γενική γραμματέα Μαρία Δημητριάδη-Βιλτανιώτη ο απολογισμός ενεργειών και δράσεων του προεδρείου σύμφωνα με την ειλημμένη απόφαση ενδυνάμωσης της ομοσπονδίας και αύξησης των σωματείων-μελών της. Επίσης παρουσιάστηκε από την ταμία Ευγενία Σβερδίλα ο οικονομικός απολογισμός του πρώτου έτους θητείας του συμβουλίου.

Από την πλευρά της η πρόεδρος Δήμητρα Λύχρου ενημέρωσε τα μέλη και ανέλυσε θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα ενόψει της κατάθεσης του τελικού κειμένου του σχεδίου Νόμου για την ενσωμάτωση της Οδηγίας 2016/IDD στον ελληνικό νόμο. Παράλληλα ενημέρωσε για την πορεία της δημιουργίας του Ενιαίου Μητρώου που θα τηρείται στην ΚΕΕ και το οποίο θα είναι έτοιμο σύμφωνα με δέσμευση της ΚΕΕ τον Ιανουάριο του 2018.

Η Συνέλευση, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε με την κατάθεση θέσεων και απόψεων των συνέδρων των σωματείων της περιφέρειας και με την ευχή και την απόφαση όλων το 2018 να είναι έτος ανάκαμψης για τον Κλάδο γενικώς, αλλά και ανάδειξη του καθοριστικού ρόλου της ομοσπονδίας στην υποστήριξη της αξίας του επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή ειδικώς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*