Συνεργασία Interamerican, EuropeAssistance με Φυσικό Αέριο Αττικής

της Ελενας Ερμείδου

Συνεργασίες με την Interamerican και την EuropeAssistance σύναψε μεταξύ άλλων το Φυσικό Αέριο Αττικής το οποίο ανοίγει «νέο κεφάλαιο» από την 1η Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου με στόχο την υλοποίηση της στρατηγικής του στην νέα εποχή.

Το Φυσικό Αέριο Αττικής παρουσίασε για πρώτη φορά χτες τη νέα στρατηγική του, τα επιχειρησιακά του σχέδια όσον αφορά στην είσοδό του στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, Σημαντικό άξονα της νέας στρατηγικής αποτελεί και η συνολική αναβάθμιση και εξέλιξη της εμπειρίας εξυπηρέτησης που προσφέρει πλέον η εταιρεία στους πελάτες της, μέσα από νέα συστήματα υποδομής, τη διεύρυνση της online εξυπηρέτησης, την παροχή καινοτόμων και εξατομικευμένων υπηρεσιών και τον πρωτοποριακό λογαριασμό δομημένο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Μέσω της συνεργασίας του με την EuropeAssistance, οι πελάτες στο Φυσικό Αέριο Αττικής θα απολαμβάνουν υπηρεσίες καθημερινής βοήθειας και προστασίας, όπως επείγουσα τεχνική βοήθεια σε έκτακτες βλάβες στο σπίτι ή την επιχείρηση.

Μέσω της συνεργασίας  με τον όμιλο της Interamerican θα τους προσφέρει ασφάλεια του περιεχομένου του σπιτιού τους σε περίπτωση κλοπής για ποσό μέχρι 3.000 ευρώ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*