Oι V. Buclin και Μ. Μαροπάκης στην MDRT Day στην Θεσσαλονίκη «Αποφάσισε… Δεσμεύσου… Πέτυχε»

H Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος 2017-2018, ενόψει της ημερίδας MDRT Day in Thessaloniki «Αποφάσισε… Δεσμεύσoυ… Πέτυχε» που διοργανώνεται την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 09:15 (στο MET HOTEL, αίθουσα Μαΐστρος, Tel: +30 2310 017 000, Fax: +30 2310 017 100, Email: themethotel@chandris.gr, 26ης Οκτωβρίου 48, 54627 Θεσσαλονίκη) έχει ξεκινήσει την παρουσίαση των ομιλητών της που θα ολοκληρωθεί την 10η Ιανουαρίου 2018 και θα παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή από Κύπρο, Αθήνα και από όλη την Ελλάδα. Στην συμμετοχή θα συμπεριλαμβάνεται γεύμα, καφές, ομιλίες διακεκριμένων συναδέλφων μελών του MDRT (από Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό), ανάπτυξη πρακτικών και ιδεών πωλήσεων στα πρότυπα του MDRT, Εκπαιδευτικές Εισηγήσεις για τις εξελίξεις στο επάγγελμα, διαδραστικές ομιλίες και μία εξαιρετική ομαδική δραστηριότητα σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η ημερίδα θα κλείσει με τον ΚΕΥ ΝΟΤΕ Speaker σε μία ομιλία-έκπληξη. Θα προσκομίζεται απόδειξη πληρωμής κατά την είσοδο των επισκεπτών στο χώρο. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET στην παρακάτω διεύθυνση:  https://form.jotformeu.com/72865130884362

VANESSA BUCKLIN

Η Vanessa είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Pondera County Insurance, η οποία προσφέρει μια γκάμα από ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα. Ειδικεύεται στη διαχείριση, το σχεδιασμό και την προστασία περιουσιακών στοιχείων, εστιάζοντας στις οικογενειακές μονάδες και τα κληρονομικά θέματα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Conrad, ως κόρη αγρότη.

Πήρε το πτυχίο της στα Οικονομικά, με την υψηλότερη διάκριση, από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα και το MBA από το Πανεπιστήμιο της Μοντάνα. Πριν από το άνοιγμα του δικού της πρακτορείου, απέκτησε 15ετή εμπειρία ως Υπεύθυνη Εμπορικών και Αγροτικών Δανείων.

Είναι εγγεγραμμένη εκπρόσωπος της NYLIFESecurities, LLCMemberFINRA/SIPC, Πιστοποιημένη Ασφαλιστική Επιχείρηση. Είναι επίσης Qualifying Member στο MDRT. Η Vanessa είναι παντρεμένη με τον Tyler και έχουν 3 παιδιά. Η  Vanessa απολαμβάνει να τρέχει σε μαραθώνιους και υπερμαραθώνιους.

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΜΑΡΟΠΑΚΗΣ

Ο Μανούσος είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 

Έχει εργασθεί σε μεγάλες εταιρείες ως Διευθυντής Πωλήσεων & Trade Marketing. Συνεργάστηκε στην TEAM-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων για 5 έτη ως εκπαιδευτικός συνεργάτης και ως μέτοχος. Έχει εκπαιδευτεί ως εισηγητής σε θέματα Category Management, Μerchandising, Τεχνικές Πωλήσεων, Επικοινωνίας και Τεχνικών Παρουσιάσεων στη Δανία, Αγγλία και Γαλλία.

Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 23.000 άτομα σε μεγάλες εταιρίες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε Ελλάδα, Βαλκάνια και έχει διατελέσει κεντρικός ομιλητής σε ασφαλιστικούς φορείς όπως: MDRT, ΣΕΣΑΕ, Σύνδεσμος Ρεθύμνιων Ασφαλιστών κ.ά. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πάνω από 500 σεμινάρια Βιωματικής Κατεύθυνσης μέσω της μεθοδολογίας Kolb. Ταυτόχρονα, δρα ως σύμβουλος σχεδιασμού και υλοποίησης στρατηγικής σε οργανισμούς και εταιρίες σε Ελλάδα & Κύπρο.

Σήμερα είναι Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής  της BRAIN UP.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να αποστείλετε τις προτάσεις σας μπορείτε να επικοινωνείτε στα εξής:

Facebook: MDRT Hellas

e-mail: mccmdrthellas@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*