Πρόσκληση ΕEAΕ για συμμετοχή στις εκλογές του ΕΕΠ

Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος με σημερινή ανακοίνωσή της απευθύνει πρόσκληση στα μέλη της για συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, Αγίου Κωνσταντίνου 3 Πειραιάς και στο παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Ελευσίνα, Εθνικής Αντιστάσεως 98, από τις 08.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στις 10 &11 Δεκεμβρίου 2017 διενεργούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Ε.Π.).

Και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, επιθυμία μας είναι το Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί, να απαρτίζεται από όσο το δυνατόν περισσότερους και ικανούς υποψήφιους που θα προέρχονται από το χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Ο θεσμός των Επιμελητηρίων, που είναι συμβουλευτικός προς την Δημόσια Διοίκηση, έδειξε την μεγάλη του υποστήριξη στον Επαγγελματία που είναι Μέλος του, αλλά και την ιδιαίτερη στήριξη στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, με την αποδοχή  και συμπαράσταση του  σε όλα των δίκαια αιτήματα που ανέδειξαν τα Σωματεία για τον κλάδο.

Ζητούμε από όλους τους Συναδέλφους να προσέλθουν στις εκλογές για να στηρίξουν τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές  που μετέχουν στην αναμέτρηση.

Η συμμετοχή όλων θα δείξει για μία ακόμη φορά πόσο μεγάλη και σοβαρή δύναμη αποτελούν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές για τα Επιμελητήρια.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΕΑΕ»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*