ΙΑΣΩ-ΙΑΣΩ Παιδών: Επίσκεψη του Δρ. Σταματίου στη Μάνδρα

Το Δημαρχείο της Μάνδρας επισκέφθηκαν την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου ο Δρ Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ομίλου ΙΑΣΩ, η Χριστίνα Ταμπουρέα, Εμπορική Διευθύντρια, και η Νάνσυ Χριστοπούλου, Product Manager του Ομίλου, όπου και συζήτησαν τα προβλήματα υγείας των κατοίκων με τον Στάθη Ραγκούση, Γενικό Γραμματέα του Δήμου, τον Βαγγέλη Κώνστα, Δημοτικό Σύμβουλο, και την Ερασμία Στάθη, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Η οικογένεια του ΙΑΣΩ και του ΙΑΣΩ Παίδων γίνεται αρωγός και είναι κοντά στους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δρ. Σταματίου. «Είμαστε δίπλα τους στην πιο πολύτιμη στιγμή τους, τη γέννηση ενός μωρού, μίας νέας ζωής που θα χαρίσει χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον. Το ΙΑΣΩ αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ όλους τους τοκετούς για τους πληγέντες και το ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις από Παιδιάτρους σε όλα τα παιδιά της Μάνδρας…»

Η κ. Στάθη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την προσφορά του Ομίλου ΙΑΣΩ, τονίζοντας τη σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας σε τέτοιες στιγμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*