Ο Κ. Μαρκουλιδάκης για τις εκλογές στο ΕΕΠ

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά. Ο κ. Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Επαγγελματική Συνεργασία» δήλωσε σχετικά:

«Η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι σημαντική και η παρουσία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών θα καθορίσει εν πολλοίς και το μέλλον του ΕΕΠ. Έχει σημασία για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να αναδείξει το επάγγελμά του, γι’ αυτό και πρέπει να έλθει να ψηφίσει.
Η συμμετοχή στις εκλογές σημαίνει δύναμη για τον μικρομεσαίο και τον επαγγελματία, σημαίνει αναγνώριση της ανάγκης για εκπροσώπηση, σημαίνει ενδιαφέρον για τα «κοινά» και αποτελεί πράξη ευθύνης για τον καθένα που δεν αφήνει στην τύχη το μέλλον. 
Σε μία οικονομία που αγωνίζεται να ξεπεράσει την κρίση, τα Επιμελητήρια της χώρας δίνουν τον δικό τους αγώνα ως σύμβουλοι της Πολιτείας και προασπιστές των δικαιωμάτων των μελών τους.
Με ισχυρά επιμελητήρια αυξάνονται οι ελπίδες ανάκαμψης, άρα αποκτούν ξεχωριστή σημασία οι εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή και Δευτέρα 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά. Η ψήφος στο Συνδυασμό «Επαγγελματική Συνεργασία» δυναμώνει τη φωνή σας, γιατί είμαστε ένας από εσάς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*