Το 1o βραβείο καινοτομίας για τον Π. Λελεδάκη & το IFAAcademy

Οι μεθοδολογίες και τα software διαχείρισης ασφαλίσιμων κινδύνων I.R.M.A. (Individual Risk Management Architect) και B.R.M.A. (Business Risk Management Architect), που αναπτύχθηκαν και εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο από το IFAAcademy, σε αποκλειστική συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία CNP Cyrpialife για την κυπριακή αγορά, κέρδισαν το πρώτο βραβείο καινοτομίας της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες αξιόλογες υποψηφιότητες.

Ο διαγωνισμός καινοτομίας διοργανώνεται τα τελευταία 11 χρόνια από την ΟΕΒΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού και το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. Τη φετινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου στο Hilton Park της Λευκωσίας, τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος και απένειμε τα βραβεία καινοτομίας.

Ο CEO του IFAAcademy Παναγιώτης Λελεδάκης, με αφορμή τη σημαντική αυτή βράβευση, δήλωσε: «Η χαρά μας είναι απερίγραπτη και η συγκίνηση τεράστια, γιατί η βράβευση αυτή αποτελεί δικαίωση ενός πολυετούς αγώνα, με πάρα πολλές θυσίες, προσωπικές και ομαδικές!

»Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιώργο Γώγου, Διευθυντή Πωλήσεων, που πρώτος πίστεψε στην ιδέα και τη στήριξε με όλες του τις δυνάμεις, παίρνοντας το ρίσκο να την υιοθετήσει και να την εισαγάγει, για να εκπαιδεύσει όλο το δίκτυο της CNP Cyrpialife (παλιούς και νέους συνεργάτες) για τρία συνεχόμενα έτη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Άντρη Καλλιμάχου, Γενική Διευθύντρια, και στον κ. Τάκη Φειδία, CEO του Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings και της CNP Cyprialife, καθώς και σε όλους τους managers και συνεργάτες της Εταιρείας. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε να θέσουμε σε εφαρμογή τις καινοτόμες αυτές μεθόδους, να αλλάξουμε τα δεδομένα και να αναβαθμίσουμε την αγορά!

»Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω θερμά και τους Ελλαδίτες σπουδαστές μας ασφαλιστικούς συμβούλους και managers, που αγκάλιασαν μαζικά τα προγράμματα του IFAAcademy και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ποιοτικά εργαλεία για τον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο!

»Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δικούς μου ανθρώπους, που με στήριξαν με πολλούς τρόπους, καθώς και στους συνεργάτες που συνεισέφεραν σε αυτό το έργο και άντεξαν τις απαιτήσεις ενός τέτοιου προκλητικού project. Θα συνεχίσουμε…!».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*