Η Εθνική Ασφαλιστική δίπλα σας στο Golden Hall

Συνεχίζοντας την πρωτοποριακή προωθητική ενέργεια «Ελάτε να μιλήσουμε για την ασφάλισή σας» στα μεγάλα εμπορικά κέντρα Αττικής & Θεσσαλονίκης, η Εθνική Ασφαλιστική από τις 24/11/2017 βρίσκεται κοντά σας και στο Golden Hall.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε κλίμα ζεστό και φιλικό, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Εθνικής Ασφαλιστικής θα βρίσκονται πρόθυμα στη διάθεση των επισκεπτών του Golden Hall για να λύσουν κάθε απορία, να συζητήσουν, να ενημερώσουν, να συμβουλεύσουν και να κάνουν τον θεσμό της ασφάλισης πιο προσιτό από ποτέ.

Παράλληλα, η παρουσία της Εθνικής Ασφαλιστικής ξεκινά μαζί με την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Golden Hall για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν. Η Εθνική Ασφαλιστική, ως υποστηρικτής της ανθρωπιστικής δράσης του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους», ήταν εκεί στη μεγάλη γιορτή για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ενώ, θα είναι και ο μεγάλος χορηγός της Χριστουγεννιάτικης παρέλασης με θέμα ένα από τα αγαπημένα παραμύθια όλων των εποχών: τον Καρυοθραύστη!

Για έναν ολόκληρο χρόνο οι άνθρωποι της Εθνικής Ασφαλιστικής θα σας περιμένουν στο περίπτερο στο Golden Hall για να μοιράσουν πληροφορίες, δώρα για μικρούς και μεγάλους και πάνω από όλα χαμόγελα, για να ζείτε τη ζωή στο Full!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*